Du er logget inn som

 

Om Norges Husflidslag

Norges Husflidslag er en interesseorganisasjon som fremmer husflid og håndverk. Vi jobber for å styrke tradisjonshåndverk som en bærekraftig næring, og dele skaperglede og kunnskap gjennom kurs og aktiviteter.

Vårt arbeid

Siden 1910 har Norges Husflidslag vært stolt formidler av tradisjonshåndverk, handlingsbåren kunnskap og skaperglede.

Vårt arbeid

Organisasjon

Norges Husflidslag har bred oppslutning med lokale husflidslag over hele landet. I tillegg til flere tusen enkeltmedlemmer, er også profesjonelle husflidhåndverkere og husflidsbutikker knyttet til organisasjonen.

English

The Norwegian Folk Art and Craft Association is dedicated to promoting traditional handicrafts. Since 1910, the organisation has worked to enhance traditional craftmanship, pass on craft skills, and share the joy of making.

Siste nytt fra Norges Husflidslag

6. feb 2024 | Arrangement, Bunad og folkedrakt, Holdbart, Rødlista

Samenes nasjonaldag – Gratulerer med dagen!

12. des 2023 | Arrangement, Næring

Holdbart håndverk, Dialog 2023-2024

12. jun 2024 | Norsk Husflid

Hosebånd i regnbuefarger

12. jun 2024 | Arrangement, Rødlista

Tekstilsymposium 2024 – årets viktigste møteplass for tekstil kulturarv

11. jun 2024 | Holdbart

Fem filmer om spikking i ferskt virke

Nettbutikk

I Norges Husflidslags nettbutikk finner du inspirerende og nyttige bøker, utstyr og materiell. Her finner du også siste utgaver av magasinet Norsk Husflid.

Nettbutikk

Medlemskap

Å skape med hendene gir mestring og glede. Som medlem får du en rekke gode fordeler som tilhørighet i et lokallag og rabatter på kurs. I tillegg gir du verdifull støtte til arbeidet med å ivareta en levende kulturarv og bærekraftig næring.

Magasinet Norsk Husflid

Norges største magasin om husflid og håndverk. I over 50 år har Norsk Husflid formidlet fagartikler og reportasjer som engasjerer, inspirerer og gir leserne lyst til å skape selv.

Vi tar vare på kunnskap bygget opp gjennom generasjoner.

0