Du er logget inn som

 

Husflidsdagen

Lørdag den 4. mai markeres Husflidsdagen i 2024.

Lokallag, butikker og husflidhåndverkere over hele landet inviterer publikum til aktiviteter, kurs, utstillinger, åpent verksted og mye annet spennende. Å skape med hendene gir mestring og glede.

I Norges Husflidslag jobber vi alle for å videreformidle og holde i hevd tradisjonshåndverk og husflid. Denne årlige markeringen gjør vi for å synliggjøre arbeidet vårt, rekruttere nye medlemmer og spre kunnskap. Om du er en nysgjerrig nybegynner eller ekspert innenfor ditt felt, så er du velkommen hos oss!

Bli synlig på dagen
Her kan lokallag bestille eller laste ned materiell til bruk på Husflidsdagen.

Vær med på aktiviteter der du er
Se kva som skjer i våre lokallag. De fleste lag har også egne Facebook- og Instagram-sider.

Lær noe nytt eller fordyp deg i et håndverk i fellesskap med andre. I vår kurskalender kan du finne korte kurs og temakvelder, lengre kursrekker, arrangement eller andre aktiviteter. Her er noe for alle aldersgrupper og nivåer.

Som medlem får du i tillegg rabatterte priser på kurs.

 

Fordyp deg i et håndverk på egen hånd
Utforsk våre fagsider med artikler om bunad, holdbar husflid og miljøvennlige valg, ulike materialer og teknikker, eller rødlista håndverkstradisjoner.

Vi har flere videoer tilgjengelig på vår Facebook-side, deriblant hvordan best vaske bunadskjorta, fiksing og oppgradering av klær med broderi, lag ditt eget plantestativ, lær å strikke flossakant, sliping av eggverktøy eller hvordan spikke din egen såpinne.

Vi har også et stort utvalg oppskrifter. De passer for både nybegynnere, viderekomne og barn.

I nettbutikken finner du bøker og hefter innen ulike tema. Har du sett vårt helt nye hefte Fiks det?

 

Del gjerne det du lager på Facebook og Instagram. Bruk #husflid og #holdbart for å dele med oss og andre håndverksinteresserte.

 

Bli medlem i Norges Husflidslag
Som medlem støtter du arbeidet med å videreføre holdbart håndverk og en levende kulturarv.

Les mer om vårt arbeid, se de gode medlemsfordelene og bli medlem i dag!

 

0