Du er logget inn som

 

Medlemsfordeler

Å skape med hendene gir mestring og glede. Som medlem får du en rekke gode fordeler, som tilhørighet i et lokallag og rabatter på kurs. I tillegg gir du verdifull støtte til Norges Husflidslags arbeid med å ivareta en levende kulturarv og bærekraftig næring.

Kreativt fellesskap
Del skapergleden med andre! Som medlem knyttes du til lokallaget i ditt nærmiljø. I lokallagene kommer folk sammen for å lære, lage ting og ha det trivelig sammen. Finn ditt lokallag.

Lær noe nytt eller fordyp deg i et håndverk. Lokale husflidslag over hele landet tilbyr kurs og aktiviteter innen en rekke ulike håndverksteknikker. Som medlem får du rabatterte priser på kurs. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

 

Gode rabatter
Som medlem kan du nyte gode rabatter på kurs i lokallagene, på bøker i vår nettbutikk, i Husflidsbutikkene og hos utvalgte samarbeidspartnere.

 • Rabatt på Norges Husflidslags bøker og hefter i nettbutikken
 • 10% rabatt på kurs på Raulandsakademiet.
 • Rabatt i de fleste Husflidsbutikkene
 • 10% rabatt på Heimen Husfliden
 • 10% rabatt på ull, garn og tilbehør på Hillesvåg Ullvarefabrikk
 • 10% rabatt på Panduro Hobby (kun i egne butikker, ikke nettbutikk) Legitimasjon kreves i tillegg.
 • 10% rabatt på skinn og lær fra C. Hemsen
 • 10% rabatt på Dalebutikken i Rjukan og på nett. Legg inn rabattkode «HUSFLID».
 • 15% rabatt i nettbutikken til gullsmed Lille Gullkorn. Oppgi rabattkode «husfliden».
 • 10% rabatt på BAR-priser ved overnatting på Hotell Bondeheimen i Oslo. BAR-pris er den til enhver tid beste tilgjengelige pris, men kan variere fra kr. 650,- til 2650,- per natt, dette avhenger av ukedag og sesong.
 • 15% rabatt på Hadeland Glassverk (Gjelder ikke mat & drikke, belysning, Icon eller ekstra rabatt på allerede nedsatte varer)
 • 15 % rabatt på ordinær rompris, fredag til mandag ved Thorbjørnrud Hotell
 • 15% rabatt på sko hos  www.sadusko.no, bruk rabattkode RABATT15 i nettbutikken.

Alle rabattavtaler krever gyldig medlemsbevis.

Magasinet Norsk Husflid

Bli medlem og motta magasinet Norsk Husflid fem ganger i året. Her finner du fagstoff, reportasjer og fine prosjekter du kan lage selv.

Magasinet Norsk Husflid

Mulighet til å påvirke
Bli med å forme Norges Husflidslag for fremtiden! Som medlem har du stemmerett og mulighet til å ta på deg verv i ditt lokallag. Som tillitsvalgt får du organisasjonstrening, opplæring og mulighet til å påvirke tilbudet i lokallaget. Du er med på å jobbe fram tilbud til barn og unge, jobbe med aktuelle satsningsområder og dokumentere gamle håndversteknikker gjennom Rødlista. Slik kan du være med å skape et positivt bidrag i ditt lokalmiljø og engasjere deg i organisasjonen.

Er du ungdom har du mulighet til å ta verv som tillitsvalgt og har stemmerett fra du fyller 14 år. Du kan også få spennende innblikk i organisasjonsarbeid og bli med i arbeidet med å få flere barn og unge inn i organisasjonen. Gjennom Ungdomsrådet deltar ungdom direkte i planleggingen av Ung Husflid.

 

Ung Husflid
Ung Husflid er for barn og unge, opp til det året du fyller 25 år. Over 100 av våre lokallag har egne Ung Husflid-grupper med spennende aktiviteter, kurs og sommerskoler. Ung Husflid gir barn mulighet til å leke med materialer og lære og ha det gøy i trygge omgivelser.

Som ungdom får du prøve deg på ulike håndverksteknikker, lære om materialer og verktøy, og kjenne mestringen av å lage ting selv. Her møter du andre som også bryr seg om håndverk og liker å skape med hendene. Fra 14 år har du stemmerett, mulighet til å engasjere deg i organisasjonen eller bli instruktører for barn. Les mer om Ung Husflid.

 

Norske Husflidhåndverkere
Norske Husflidhåndverkere er en egen medlemsgruppe for deg som har husflid eller håndverk som næring. Som Husflidhåndverker får du tilgang til faglig nettverk, kurs og næringsutvikling, og profilering gjennom Norges Husflidslag. Les mer om Norske Husflidhåndverkere.

 

Bærekraftig fremtid
Som medlem av Norges Husflidslag støtter du arbeidet med å løfte frem husflid og håndverk for en mer bærekraftig fremtid. Frem mot 2022 jobber vi spesielt med bærekraft gjennom satsningen Holdbart. Det å lage, reparere og utnytte ressursene som ligger nær oss er viktigere enn noen gang.

Gjennom satsningen Holdbart deler vi kunnskap om materialer og teknikker, oppfordrer til reparasjon og bruk av bærekraftige materialer. Flere lokallag har startet Fikselaug, hvor folk kommer sammen for å reparere. Følg Holdbart på Facebook for inspirasjon og tips.

Visste du at…
Som medlem i Norges Husflidslag har du bæretillatelse for hjemmelaget sprettert?

I et brev fra justisdepartementet til Norges Husflidslag angående våpenforskriftens bestemmelser som forbyr å kjøpe, erverve, eie eller inneha sprettert, står det at: «Justisdepartementet antar etter dette at våpenforskriftens bestemmelser således ikke er til hinder for at Norges Husflidslag kan gjennomføre aktiviteter med opplæring i bruk av tresprettert».

Du er viktig for oss!

Som medlem støtter du arbeidet vårt med å ta vare på tradisjonshåndverk, formidle kunnskap og dele skaperglede.

Gå til innmeldingsskjema
0