Du er logget inn som

 

Bli medlem

Norges Husflidslag er for deg som liker å skape med hendene. Lær noe nytt eller fordyp deg i et håndverk i fellesskap med andre. Vi tilbyr aktiviteter og faglig påfyll for nye og erfarne utøvere, barn og ungdom, og profesjonelle husflidhåndverkere.

Ditt medlemskap er viktig for oss. Som medlem er du med på å støtte arbeidet med å videreføre holdbart håndverk. Bli med å forme fremtiden med oss!

For å abonnere på magasinet Norsk Husflid, uten å bli medlem i organisasjonen Norges Husflidslag, send en e-post til og oppgi navn og adresse. Julens utgave sendes ut 1. desember. Kr. 570 per år.

Bli medlem

Å skape med hendene gir mestring og glede. Få gode medlemsfordeler og støtt arbeidet med å videreføre tradisjonshåndverk.

Gå til innmeldingsskjema

Medlemstyper

Norges Husflidslag har medlemskap for voksne, barn og ungdom, profesjonelle utøvere, husflidsbutikker og organisasjoner. Du kan også gi bort medlemskap i gave. Les mer om medlemskap.

Medlemsfordeler

Som medlem får du rabatter på kurs, mulighet til å påvirke organisasjonen og magasinet Norsk Husflid tilsendt fem ganger i året. Les mer om medlemsfordeler.

Norges Husflidslag bringer folk sammen for å skape med hendene, lære og ha det trivelig sammen.

Vårt arbeid

Vi holder kulturarven levende og tar vare på kunnskap bygget opp gjennom generasjoner. Les mer om vårt arbeid.

Vårt arbeid
0