Du er logget inn som

 

Magasinet Norsk Husflid

Norsk Husflid er det største magasinet om husflid og håndverk i Norge. I over 50 år har Norsk Husflid formidlet fagartikler og reportasjer som engasjerer, inspirerer og gir leserne lyst til å skape selv.

Norsk Husflid utgis fem ganger i året og har et opplag på rundt 20 000 eksemplarer. Magasinet sendes ut til alle voksne medlemmer i Norges Husflidslag, selges i 34 husflidbutikker samt distribueres til en rekke biblioteker, museer og utdanningsinstitusjoner. I tillegg selges det i Norges Husflidslags nettbutikk.

Norsk Husflid er et kulturmagasin som inneholder nyheter, reportasjer, fagartikler og bokomtaler fra husflid- og håndverksfeltet. Bærestolpen i magasinet er intervjuer med håndverkere, kunstnere og ildsjeler som jobber med teknikker innenfor tekstil, tre, metall, leire og papir, med særlig fokus på levende tradisjoner. Du finner også oppskrifter på prosjekter du kan lage selv, fra snekring og spikking til søm og strikking.

Norsk Husflid følger med på hva som skjer politisk innen feltet, som kunst- og håndverksfaget i skolen, kulturminnevern og materiell og immateriell kulturarv. Det holdes også et våkent øye med håndverksteknikker som står i fare for å bli glemt og som derfor trenger ekstra oppmerksomhet.

Norsk Husflid er medlem av Fagpressen og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten.

Klikk her for å se forhandlerliste over husflidbutikker som selger Norsk Husflid.

Kontakt redaksjonen
Ansvarlig redaktør: Hanne Kathrine Bratholt
Tlf. 918 81 756,

Vi tar gjerne i mot tips! Send til .

Allerede medlem eller abonnent?

 

Annonsere i Norsk Husflid?
Norsk Husflid er det største magasinet om husflid og håndverk i Norge med over 20 000 lesere. Magasinet dekker mange ulike fagområder innen tradisjonshåndverk, som bunad og folkedrakt, tekstil-, metall- og trearbeid. Leserne er medlemmer i Norges Husflidslag og andre interesserte, samt husflidhåndverkere, som ønsker å lære og bli inspirert.

Annonsepriser 2024:
1/1 side                kr. 18.650,-
1/2 side                kr. 12.150,-
1/4 side                kr. 6.500,-
1/8 side                kr. 5.000,-
Baksiden              kr. 21.000,-

Prisene gjelder ferdig materiell, eks. mva. Norsk Husflid er behjelpelig med å lage annonsemateriell. Omkostninger for dette arbeidet kommer i tillegg til innrykkspris.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med annonseselger Anne-Lise Fængsrud i Lk Media as.
Telefon: 99 64 85 46
E-post:

Utgivelsesplan for Norsk Husflid i 2024:

Utgave i 2024MaterialfristMagasinet sendes ut
nr 125. januar23. februar
nr 222. mars26. april
nr 330. mai28. juni
nr 422. august20. september
nr 531. oktober29. november
0