Du er logget inn som

 

Magasinet Norsk Husflid

Norsk Husflid er det største magasinet om husflid og håndverk i Norge. I over 50 år har Norsk Husflid formidlet fagartikler og reportasjer som engasjerer, inspirerer og gir leserne lyst til å skape selv.

Norsk Husflid utgis fem ganger i året og sendes til alle voksne medlemmer i Norges Husflidslag, i tillegg til noen rene abonnenter. Bladet selges i løssalg i de fleste Husfliden-butikkene over hele landet og i Norges Husflidslags nettbutikk. Opplagstallet er rundt 20.000.

Norsk Husflid er et kulturmagasin som formidler nyheter og fagstoff innen husflidsfaget, og dekker aktiviteter både i og utenfor Norges Husflidslag. Hver utgave inneholder reportasjer, kulturhistorisk stoff og intervjuer med håndverkere og kunstnere som jobber med håndverk i bred forstand. Du finner også oppskrifter på prosjekter du kan lage selv, fra snekring og spikking til søm og strikking.

Norsk Husflid følger med på hva som skjer politisk innen feltet, som kunst- og håndverksfaget i skolen, kulturminnevern og materiell og immateriell kulturarv. Det holdes også et våkent øye med håndverksteknikker som står i fare for å bli glemt og som derfor trenger ekstra oppmerksomhet.

 

Allerede medlem eller abonnent?

 

Redaksjon
Ansvarlig redaktør: Marit Jacobsen, direktør i Norges Husflidslag
Tlf. 915 80 781,

Redaktør: Hanne Kathrine Bratholt
Tlf. 918 81 756,

 

Annonsere i Norsk Husflid?
Norsk Husflid er det største magasinet om husflid og håndverk i Norge med over 20.000 lesere. Magasinet dekker mange ulike fagområder innen tradisjonshåndverk, som bunad og folkedrakt, tekstil-, metall- og trearbeid. Leserne er medlemmer i Norges Husflidslag og andre interesserte, samt husflidhåndverkere, som ønsker å lære og bli inspirert.

Annonsepriser 2022:
1/1 side                kr. 18.650,-
1/2 side                kr. 12.150,-
1/4 side                kr. 6.500,-
1/8 side                kr. 5.000,-
Baksiden              kr. 21.000,-

Prisene gjelder ferdig materiell, eks. mva. Norsk Husflid er behjelpelig med å lage annonsemateriell. Omkostninger for dette arbeidet kommer i tillegg til innrykkspris.

 

Produksjonsplan 2022

NummerMaterialfristTil post
121. januar28. februar
230. mars10. mai
330. mai1. juli
431. august28. september
59. november7. desember
0