Du er logget inn som

 

Håndkraft

Håndkraft er en digital utstilling med 24 husflidhåndverkere fra Innlandet. Utstillingen er støttet av Innlandet Fylkeskommune.

Klikk på bildene av husflidhåndverkerne under for se bilder og film.

Om utstillingen

Digitalutstillingen HÅNDKRAFT dokumenterer i foto og film husflidhåndverkere i arbeid og gir et innblikk i deres hverdag. Det er en sniktitt inn i håndverkernes verksteder og atelierer, og en presentasjon av mange forskjellige håndlagde produkter. Publikum vil få en unik mulighet til å komme tett på det profesjonelle kultur- og husflidhåndverket i Innlandet.

Se alle filmene

13 av deltakerne i digitalutstillingen HÅNDKRAFT presenterer også filmer. Filmene viser 11 verkstedbesøk og 2 læringsfilmer. Filmene finner du nederst på sida til den enkelte utstiller. Du kan også se alle filmene på Norges Husflidslags YouTube-kanal.

Husflidhåndverkerne Innlandet takker alle deltagende håndverkerne og alle støttespillere som har gjort denne digitale utstillingen mulig. Digitalutstillingen HÅNDKRAFT synliggjør det mangfoldige og profesjonelle kultur- og husflidhåndverket i Innlandet og er støttet av Innlandet Fylkeskommune og Norges Husflidslag. I alt syv fotografer har vært engasjert. Og vi retter en stor takk til vår hovedfotograf Andreas Nilsson, fra Nilsson Cinematics. Han har tatt de aller fleste fotoene og filmene og forsøkt som ung fotograf å hjelpe oss med og synliggjøre våre håndverkshistorier og gi publikum en sniktitt inn i håndverkernes hverdag.

Husflidhåndverkerne Innlandet
v/Kari Rudi, e-post:

0