Du er logget inn som

 

Om Norske Husflidhåndverkere

Norske Husflidhåndverkere er en egen medlemsgruppe i Norges Husflidslag for næringsdrivende innen husflid og håndverk. Alle medlemmer har svennebrev eller tilsvarende utdanning, eller er vurdert av en fagjury basert på sitt arbeid.

KjelmanChapin Smeder. Foto: Berit Solhaug, Norsk Husflid

Norske Husflidhåndverkere er en medlemsgruppe og et faglig nettverk for å styrke husflid og håndverk som næring. Det er et kvalitetsstempel for lokal produksjon og faglig stolthet. Alle medlemmer av Norske Husflidhåndverkere har svennebrev eller tilsvarende utdanning, eller er tatt opp etter vurdering av en fagjury.

Norske Husflidhåndverkere har egne regionale håndverkerlag, og medlemmer får tilgang til et faglig nettverk, ulike næringsutviklingstiltak og profilering gjennom Norges Husflidslag. Les mer om medlemsfordeler og opptakskriterier for Norske Husflidhåndverkere her.

Følg Norske Husflidhåndverkere på Facebook.

 

En levende næring

Norges Husflidslag arbeider for å fremme husflid og håndverk som en bærekraftig næring. Gamle håndverkstradisjoner holdes levende i en aktiv og nyskapende bransje. Bare slik kan vi sikre at faget videreutvikles og kunnskap ikke blir glemt.

Derfor jobber Norges Husflidslag aktivt for å fremme næringen, bedre utdanningstilbud innen tradisjonshåndverk og samle fagfeltet. I samarbeid med Norsk håndverksinstitutt og NHO Service & Handel arbeider vi for å bedre rammebetingelsene for håndverkerne.

Bli Husflidhåndverker

Driver du med håndverk som næring? Å være Husflidhåndverker er et kvalitetsstempel og en egen medlemsgruppe i Norges Husflidslag for næringsdrivende innen husflid og håndverk.

Søk om medlemskap
0