Du er logget inn som

 

Om husflidsbutikkene

Lokale husflidsbutikker over hele landet holder vår unike bunadstradisjon levende. Her finner du alt du trenger til bunaden, og andre flotte håndverksprodukter. 34 husflidsbutikker er medlem av Norges Husflidslag, og flere av disse er del av kjeden Norsk Flid.

Festbunad fra Hallingdal, Åmlibunad og Romeriksbunad. Foto: Anne Marte Før

Kvalitet, håndverk og tradisjon

Husflidsbutikkene har lang erfaring som faghandlere innen bunad, håndarbeid og tradisjonshåndverk. Her forenes tradisjon og moderne design med produkter innen interiør, brukskunst, klær, garn, og håndarbeid. Her får du god veiledning og finner alt du trenger til bunaden.

34 husflidsbutikker er knyttet til Norges Husflidslag og 28 av disse er del av kjeden Norsk Flid. Gjennom Norsk Flid samarbeider de lokale husflidsbutikkene om å levere bunader på tvers av regioner og distrikter, og de har felles innkjøpsordning, markedsstrategi og nettbutikk. Samtidig håndplukker den enkelte butikk produkter fra lokale håndverkere og designere.

Om lag halvparten av våre 34 medlemsbutikker er helt eller delvis eid av fylkeslag eller lokallag. De resterende eies av andre aktører som foreninger og stiftelser. Husflidsbutikkene er selvstendige bedrifter og styres ikke av Norges Husflidslag sentralt.

Som medlem i Norges Husflidslag får du rabatterte priser i de fleste husflidsbutikker og i Norsk Flids nettbutikk.

Les mer om dine medlemsfordeler
0