Du er logget inn som


 

Norsk Flid Husfliden Stjørdal

Tilbake

Norsk Flid Husfliden Stjørdal ligger sentralt i gågata i Stjørdal. Vårt produktutvalg spenner fra bunad til garn, gaver og brukskunst.

Vi har spesialisert oss på Trønderbunad, og festdrakt med design fra Trøndelag. Våre bunader og festdrakter kan også bestilles gjennom alle Norsk Flid butikker i hele landet.

logo


Adresse Postboks 154
Postadresse 7501 STJØRDAL
Telefon 74824962
E-post
Nettside

RØD TRØNDERBUNAD GLORIA
Det finnes hele syv hovedvarianter av Trønderbunaden: Rød gloria, rød, blå, blå gloria, grønn, grønn gloria og sort gloria. Gloria skiller seg ut med en gyllen farge. Gloriagarnet var mye brukt for 50 år siden, og gloriavariantene er nå rekonstruert og igjen mulig å få sydd.
En Trønderbunad er ikke bare en Trønderbunad. I tillegg til fargevariantene finnes det tre skjorter å velge i, tre mønster i vesten og to ulike forklær. I tillegg har du fire vesker, og da har vi ikke engang begynt å snakke om hodeplagg og sølv …!

ALEXANDRA RØD MED SORT SKJØRT
Alexandra festdrakt er laget spesielt for Husfliden på Stjørdal. Inspirasjonen til drakten er hentet fra vår rike folkedrakttradisjon, men samtidig er den tilpasset nåtidens krav til komfort og fleksibilitet. Har god passform som passer alle størrelser, og den kan syes for å vokse i. Den er derfor godt egnet til blant annet konfirmanter. Skjorta er i 100% bomull.

0