Du er logget inn som


 

Husfliden Gjøvik

Tilbake

Hos oss får du varer av varig verdi.

Vi skal gjøre vårt beste for å forvalte norsk kulturarv og formidle denne videre. I tiden vi lever i. Tradisjon og nyskapning skal gå hånd i hånd. Vår ambisjon er å tilby varer av beste kvalitet som er til glede i lang, lang tid. Velkommen til Husfliden Gjøvik & Lillehammer!

logo


Adresse Hunnsvegen 2
Postadresse 2821 GJØVIK
Telefon 48089204
E-post
Nettside

Husfliden Gjøvik har vært en del av sentrum i mer enn 40 år. Våre ansatte har lang erfaring og svennebrev i bunadtilvirkning og spesialiserer seg på lokale bunader som LundebybunadVestopplandbunadLandingsdrakt og Totendrakt dame og Totendrakt herre .

I butikken har vi alt av garn fra Rauma Ullvarefabrikk, diverse andre kvaliteter fra Hillesvåg og masse morsomt tilbehør til ditt neste strikkeprosjekt. I tillegg finner du et variert utvalg av blant annet pledd, smykker, trevarer, tøfler, glass. Uansett hva du måtte finne hos Husfliden skal det være en vare av varig verdi.

LUNDEBYBUNAD

En Lundebydrakt er blå eller sort – og består av stakk, liv, veske og lue i svart eller blått klede og har broderi med stiliserte blomstermotiv. Det brukes bunadskjorte av lin eller bomull med nupereller, eller en av våre håndbroderte skjorter.

TOTENDRAKT HERRE

Vi stolte av å være den eneste leverandøren av Totendrakt for herrer. Ullstoffet i denne bunaden er laget av Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på Lillehammer og rutastoffet er spesialvevet på samme fabrikk. Til Totendrakta hører det med skjorte i bomull med svartsøm brodert på linkrage og -mansjett.

0