I starten av desember skiftet husflid.no utseende, og ble oppdatert med nytt design og nye funksjoner. Vi er veldig glade for å endelig kunne vise frem de nye nettsidene!

 

Få oversikt over ditt medlemskap på Min side
Som medlem i Norges Husflidslag kan du logge inn på Min side for å se medlemsstatus, laste ned medlemsbevis, endre kontaktinformasjon, se oversikt over kurspåmeldinger, samt lese tidligere utgaver av Norsk Husflid.

 

Logg inn på medlemssidene for første gang

  • Gå til husflid.no/medlemssider
  • Trykk på lenken ”Første gang du logger inn eller glemt passord?” og skriv inn ditt telefonnummer. Klikk på ”Send nytt passord”.
  • Du får nå tilsendt en SMS med nytt passord. Dette passordet kan du også bruke for å logge inn senere.
  • Skriv inn ditt telefonnummer igjen, og passord tilsendt på SMS for å logge inn. Du kan ikke bruke e-postadresse eller samme passord som du har brukt tidligere for å logge inn på Medlemssidene.
  • Nå er du logget inn!

 

Opplæring for tillitsvalgte
I uke 46 hadde vi opplæring i bruk av nye nettsider og innlogget område for tillitsvalgte. Takk til alle som deltok, stilte gode spørsmål og kom med nyttige tilbakemeldinger underveis. I overkant av 500 personer deltok i løpet av uka, fordelt på 22 økter, så her fikk vi mange gode innspill.

Følgende er nå mulig på nye nettsider: Se og endre egen informasjon, se status for eget medlemskap og verv, se medlemslista til laget, endre medlemsinformasjon, redigere lagets verv, sende lagpost til medlemmer og redigere lagets hjemmeside. Dere kan også lese digitale utgaver av Norsk Husflid, gjøre bestillinger i nettbutikken samt melde inn nye medlemmer.

 

Husflidhåndverkere og medlemsbutikker
De nye sidene til husflidhåndverkerne, håndverkerlag og butikker kommer på plass etter nyttår. Da holder vi introduksjonskurs i bruk og muligheter på ny side. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette. Alle håndverkere kan allerede nå logge seg inn på medlemssidene og se/redigere sin personlige informasjon. Mulighet for å redigere informasjonen til bedriften kommer.

 

Henvendelser og support
Får dere ikke logget inn, har behov for teknisk hjelp eller har spørsmål vedrørende den nye nettsiden? Se våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt på så hjelper vi dere så raskt vi kan. Vi er åpne for henvendelser til og med 23. desember, og er tilbake 3. januar. Her finner dere brukerveiledninger til Medlemssidene.

 

Kom i gang med kurskalenderen
Vi planlegger introduksjonskurs i bruk av kurskalenderen på ny side i januar. Møtet foregår på Zoom og varer omtrent en time. Ingen påmelding er nødvendig. Det er samme innhold på alle møtene.

Se møtetidspunkter og lenke til Zoom.

 

Vi håper dere får stor nytte og glede av de nye nettsidene!