Synlighet er viktig for å vekke andres oppmerksomhet, og dermed gjøre dem nysgjerrige på lokallaget og hva Norges Husflidslag står for. Det er mange måter å bli mer synlige på, både når man har vanlige aktiviteter og når dere er ute og representerer husflidslaget. Her kan dere lese om hvordan dere konkret kan bli mer synlige både i den vanlige Ung Husflid-aktiviteten, men også når dere har aktivitet der det vil være potensielle nye medlemmer.

Uniformering

Det er alltid lurt å være godt synlige for deltakerne, uansett om man har en Ung Husflid-kveld med faste deltakere eller om dere er i parken med drop-in aktiviteter. Ved å uniformere seg med samme genser, t-skjorte eller caps vil deltakerne automatisk vite hvem de kan henvende seg til dersom de trenger hjelp eller har spørsmål. Det kan også være lurt at instruktørene har på seg navneskilt, for å gjøre terskelen til å henvende seg enda lavere.

Assistenter bør ha samme bekledning som instruktørene.

Når man har en aktivitet der det vil bli mange besøkende, er det ekstra viktig å være synlige. Har alle instruktørene på seg noe med samme farge, vil de være lett gjenkjennbare, selv i store folkemengder.

Benytt gjerne vårt tilbud på t-skjorter og refleksvester, som kommer i ulike farger. Disse kan også lages med lokallagets logo.

Bestill t-skjorter og refleksvest her.

Tilbud på flere bekledningsvalg vil komme etter hvert.

Roll-up, banner og plakater

Når du er ute og representerer husflidslaget er det lurt å ha med strandflagg, banner og plakater med lokallagets logo på. Da blir dere godt synlige på avstand, og det går tydelig frem hvem dere er. Også på vanlige aktivitetskvelder kan man sette opp en plakat eller banner utenfor huset, for å signalisere for andre at det foregår en aktivitet. Kanskje noen blir nysgjerrige og stikker innom for å se på hva man holder på med?

Bestill banner, strandflagg og gatebukk her.

Annonsering av aktivitet

Når dere skal annonsere en Ung Husflid-aktivitet kan man gjøre det på ulike måter. Noen henger opp en lapp på skolen eller nærbutikken, mens andre bruker sosiale medier. Uansett hvilke måte dere annonserer aktiviteten på, er det også her viktig å få frem hvem som arrangerer. Bruk gjerne lokallagets logo sammen med Ung Husflid-logoen på plakaten og bildene som blir brukt på sosiale medier.

Forslag til plakater finner dere på innlogget side.

UH-logo, kort versjon jpg
UH-logo, lang versjon jpg

Ung Husflid-logo kan dere laste ned i to versjoner.

Les mer om dette på innlogget side.

Vervemateriell

Ha alltid vervemateriall liggede fremme uavhengig om man har en vanlig Ung Husflid-aktivitet eller om man er ute blant publikum. Man vet aldri når noen potensielle medlemmer dukker opp.

Lokallag kan bestille vervekort (A6), med innmeldingsinformasjon på baksiden, fra nettbutikken. De er gratis, bestiller betaler kr. 150 i frakt. Kommer i pakker á 100 stk. QR-koden og nettsideadressen på baksiden av kortet går til husflid.no/blimedlem.
Bestill vervekort her.

Det enkleste måten å melde seg inn er å bruke innmeldingsskjema på nettsiden.
Dersom man ønsker å bruke fysiske innmeldingsskjema kan de lastes ned og skrives ut:
Bli medlem 2023 – Bokmål A4
Bli medlem 2023 – Nynorsk A4
Bli medlem 2023 – Ung Husflid – Bokmål A4
Bli medlem 2023 – Ung Husflid – Nynorsk A4