Her finner du materiell som kan være nyttig å bruke i ulike sammenhenger. Gjør deg kjent med innholdet på denne siden og ta det gjerne opp som et tema når instruktørene samles for å finne ut av hva deres lokallag vil bruke bruke og hvem har ansvaret for å skrive de ut.

For å få tilgang til maler og attester må du være innlogget.

Plakat: For å annonsere kurs og aktiviteter for barn og unge kan det være fint å bruke egne plakater for Ung Husflid. Her finner dere ulike plakatmaler som dere kan fylle ut og henge opp.

Diplom: Når barna har deltatt på et kurs kan det være kjekt å få med seg en diplom som viser hva de har vært med på. Det finnes tre ulike diplomer og de kan redigeres for å lage lokale varianter.

Sertifikater: Dersom barna har vært med på en spesiell opplæring innen søm eller spikking, kan det være moro å få et bevis på hva man har lært. I tillegg finner du her Fiksesvenn og -mester sertifikat som er fine å dele ut til de som har deltatt på Fikselaug eller andre aktiviteter med HOLDBART som tema.

Jobbattest: Deles ut når ungdommer har hold kurs eller utført andre oppgaver i sammenheng med Husflidslaget. En attest kan være et viktig dokument når de skal søke på sommer- eller helge/kveldsjobber. Du får den både på nynorsk og bokmål.

Fotoskjema: Det fotograferes ofte når man har aktiviteter for barn og unge i lokallagene. Det er viktig å ha godkjenning fra foresatte før man eventuelt bruker bildene i offentlig sammenheng. Vi anbefaler derfor at lokallagene tar i bruk dette skjemaet.

Politiattest: Norges Husflidslag ønsker å være en organisasjon med trygge arenaer for alle våre medlemmer, og andre som benytter seg av våre tilbud. Vi må derfor ha gode rutiner og tiltak for å sikre denne tryggheten. Politiattest er et viktig tiltak i arbeid med barn og unge på nasjonalt, regionalt og lokalt nivå. Det er politiet som utsteder attesten, men du kan lese mer om det her. Ta gjerne kontakt om du/dere er usikre på noe i denne sammenheng: Hanne Prydz Aspelund,