Du er logget inn som

Sommerkurs for ungdom

Mandag 24. juni 2024 -
Fredag 28. juni 2024

Sted:

Toppen Folkehøgskole - Mosjøen

Arrangør:

Nordland Husflidslag

Type:

Ung Husflid

Priser:

Ordinær pris: Kr. 0,-


Bli medlem

Utforsk det beste av tradisjonshåndverk med en moderne tvist!

Velkommen på Sommerkurs ved Toppen Folkehøyskole i Mosjøen, i Vefsn Kommune, Nordland for ungdom fra 14 ¿ 26 år. Under kurset får du muligheten til å velge og fordype deg i to av fire spennende workshops: maskeproduksjon, lærarbeid, spikking av knivskaft, eller duodji

Maskeproduksjon: Kursholdere: Sturla Rognskog Mella Det første kurset fokuserer på kreativ bruk av gipsbandasje. Ved bruk av gipsbandasje vil du få muligheten til å lage en unik maske formet etter ditt eget ansikt som du deretter kan tilpasse og dekorere etter eget ønske.

Spikking av knivskaft: Kursholdere: Johannes Sørdal Lær kunsten å spikke ditt eget knivskaft. Dette kurset kombinerer tradisjonelle teknikker med personlig uttrykk, og gir deltakerne en hands-on opplevelse i å forme tre til skreddersydde knivskafter. Perfekt for både nybegynnere og de med litt erfaring.

Søm av Sekk: Kursholdere: Hans Gregersen Bli med Hans Gregersen for å sy din egen multifunksjonelle sekk, basert på unike mønstere. Dette kurset dekker et bredt spekter av sømteknikker og tilbyr muligheter for personlig dekorasjon.

Duoji - Samisk Håndverk: Kursholdere: Karin-Johanne Ness Utforsk duodji, det tradisjonelle samiske håndverket, perfekt for de som ønsker å utforske samisk tradisjon og kreativitet. Kurset tilbyr teknikker i laging av armbånd i reinskinn med tinntråd. Få hands-on erfaring og skap dine egne verk som reflekterer samisk kulturarv. 

Kursavgift:

kr 3 500,- for medlemmer av Norges Husflidslag Kr 4 500,- for ikke-medlemmer kostnader til mat, opphold og nødvendig materiell er inkludert *reiseutgifter dekkes ikke

Påmeldingsfrist 29.april 2024 

Spørsmål ang. kurset kan rettes til: Husflidskonsulenten i Nordland, Karin-Johanne Ness tlf.41666907

Påmeldingsskjema


0