Et abonnement på magasinet Norsk Husflid er den perfekte gaven til den håndverksinteresserte som har alt.

Gi bort et abonnement på magasinet Norsk Husflid i julegave! Den heldige mottageren får fem magasiner sendt rett hjem i postkassa i løpet av 2024.

Magasinet er spekket med vakre bilder, dyktige håndverkere, nyheter fra husflidsfeltet og inspirerende oppskrifter med steg for steg-forklaringer. Her kan du lese om hvordan tradisjonelle håndverksteknikker ivaretas og utvikles i dagens Norge. Magasinet dekker hele landet, og skriver om håndverkere, kunstnere og ildsjeler som jobber med tekstil, tre, metall, leire, papir og andre materialer.

Her finner du noen utvalgte artikler fra 2023.

Norsk Husflid er landets største magasin om husflid og håndverk, og gis ut fem ganger i året. Både abonnenter og medlemmer i Norges Husflidslag mottar årets første magasin i slutten av februar eller begynnelsen av mars.

Pris for abonnement i 2024 er kr. 570,- per kalenderår for personer i Norge. For abonnenter bosatt utenlands, er prisen kr. 670,-  per kalenderår. Abonnenter og medlemmer kan også lese tidligere utgaver digitalt på Min side: husflid.no/medlemsside/norsk-husflid.

Gled noen du er glad i – eller gi en flott julegave til deg selv!
Send en e-post til med følgende informasjon for å bestille årsabonnement på Norsk Husflid 

Magasinene sendes i posten til:

  • Navn
  • Gateadresse
  • Postnummer og sted
  • Mobilnummer
  • E-postadresse (valgfritt)

Telefonnummeret er brukernavnet for å logge inn på Min side på husflid.no. Her kan man lese tidligere utgaver av Norsk Husflid.

Hvis abonnementet betales av noen andre, skriv også inn:

  • Betalers navn
  • Gateadresse
  • Postnummer og sted
  • E-postadresse
  • Mobilnummer (valgfritt)

Etter bestilling får du tilsendt en e-post med lenke til et brev med informasjon om gaven. Brevet kan du kan printe ut og legge i en konvolutt under treet, eller sende på e-post eller mobil til mottageren på julaften. Senere får du tilsendt faktura digitalt. Ønsker du isteden en fysisk faktura, gi beskjed per e-post.

Abonnementsvilkår finner du i Norges Husflidslags personvernerklæring.

Hva skjer om ett år? Abonnementet gjelder per kalenderår og løper til det sies opp. Den som er registrert som betaler av et gaveabonnement, får tilsendt faktura for årsabonnementet i desember hvert år. På fakturaen vil det stå hvem som mottar magasinet i posten. Ønsker du å avslutte et abonnement eller endre hvem som mottar fakturaen, ta kontakt med .

Håndvever Ida Hagens arbeidsbord. Foto Astrid WallerHåndvever Ida Hagens arbeidsbord, fylt med vevprøver, materialer og skisser. Ida Hagen var intervjuet i Norsk Husflid 3/23, som hadde tema «Farger». Foto: Astrid Waller

Vil du bli medlem i Norges Husflidslag?

Da er du med på å støtte arbeidet med å ta vare på handlingsbåren kunnskap og lære tradisjonshåndverk videre til nye generasjoner. Sammen holder vi kulturarven levende. Årskontingenten er kr. 730 og du vil fremdeles motta magasinet fem ganger i året. Gå til husflid.no/blimedlem for å lese mer.

Husflid og håndverk gir mestring og glede, materialkunnskap og forståelse for klok ressursbruk. Det er verdier for fremtiden. Bli med å forme fremtiden med oss!