Er du nysgjerrig på hva det vil si å være tillitsvalgt? Lurer du på hvordan legge ut kurs og arrangement i Kurskalenderen? Eller vil du vite mer om vervet du fikk på årsmøte? Da kan du lese mer om kursene vi tilbyr under Organisasjonsuka Vår 2024 her!

Nettmøtene er nyttige for alle som har verv eller er nysgjerrig på å ta på seg verv i Norges Husflidslag. De gir deg kunnskap og trygghet til å bidra aktivt i ulike roller I organisasjonen.

Grunnkurs i organisasjonsarbeid
15. april, kl. 10-11 og kl. 18-19 (samme kurs på ulike tidspunkt)

Visste du at du kan laste ned medlemskortet ditt, lese alle Norsk Husflid utgitt de siste fem årene, og se opptak av faglige webinarer på Min side? I første del av dette webinaret blir du kjent med medlemssidene på husflid.no. Nettmøtet passer for deg som er medlem i Norges Husflidslag eller har verv i et husflidslag.
Den andre delen av kurset er en innføring i grunnleggende organisasjonsarbeid. Du får vite litt om historien til organisasjonen, hvordan den er bygd opp, samt en kort gjennomgang av de ulike styrevervene i lokallagene.
Lokallag som har nye medlemmer i styret eller medlemmer som ønsker å lære mer om organisasjonen oppfordres til å se kurset sammen.
Kurset er gratis og krever ingen påmelding.

Organisasjonskurs: Kurskalender
17. april, kl. 10-11 og kl. 18-19 (samme kurs på ulike tidspunkt)

Bli bedre kjent med kurskalenderen til Norges Husflidslag; husflid.no/kurskalender. Legg inn lokallagets kurs, bli mer synlig og få flere påmeldte på kurs!
Du vil lære hvordan du legger inn kurs og få tips til gode tekster og bilder. Dette kurset er viktig for studieleder og nettansvarlig, men kan være nyttig for flere i styret.
Lokallag oppfordres til å se kurset sammen.
Kurset er gratis og krever ingen påmelding.

Organisasjonskurs: Styreverv
18. april, kl. 10-11 og kl. 18-19 (samme kurs på ulike tidspunkt)

Er du ny i styret i husflidslaget, eller trenger du en oppfriskning om rollen? Er du nysgjerrig på hva det vil si å være tillitsvalgt? Da er dette nettmøtet for deg! Det gir deg kunnskap og trygghet til å bidra aktivt i ulike roller i organisasjonen.
I dette webinaret vil du få opplæring i de ulike vervene i lokal- og regionstyrer. Det blir en felles start, og etter det deler vi inn i grupperom på Zoom.
Det blir spesifikke kurs for leder/nestleder, sekretær, kasserer, studieleder/nettansvarlig og Ung Husflid-kontakt. Kurset for Ung Husflid-kontakt er aktuelt for alle styrer, selv for de som ikke har Ung Husflid-aktivitet for øyeblikket. Norges Husflidslag ønsker at alle styrer har en kontaktperson. I dette kurset får du vite hva det innebærer.
Påmelding til kurset: Send påmelding til innen 17.04.24. Skriv eget navn og telefonnummer, lagets navn og ditt verv.

Logg deg rett inn via lenken. Samme Zoom-lenke til alle kurs: https://us06web.zoom.us/j/83657225480?pwd=KfTVANTWNXqUDLstFo728wJkLKDgVj.1