Du er logget inn som

 

Skinnluekurs med Tone Figenschau i Hammerfest

Tilbake

I februar 2020 hadde Hammerfest Husflidslag besøk av Tone Figenschau som hadde skinnluekurs med oss. Kurset var en suksess og nå skal vi gjenta denne. Tone kommer tilbake til oss 21.-23. oktober 2022 og du kan være med!

main image

Det er enda ledige plasser på høstens kurs, så dersom du har en tanke om at du skal lære deg å sy skinnlue, har du sjansen nå. Kurset krever ingen kunnskap om søm på symaskin da det i hovedsak er håndsøm som gjelder.

Kurset starter fredag ettermiddag med informasjon, klargjøring av skinn og pels og kanskje man til og med kommer i gang med sømmen også!

Tone er flink til å forklare, vise og hjelpe og veileder på en rolig og fin måte. Det er ingen grunn til å tenke at man ikke får til dette fordi man ikke har gjort det før.

Søndag er siste kursdag og man nærmer seg ferdig lue. Spenningen er stor når første deltager er nesten ferdig og skal vrenge lua slik at man får sett resultatet for første gang. Gleden ved å se et så nydelig produkt ta form må oppleves. Mestringsfølelsen er enorm.

Dersom du har lyst til å være med på kurset kan du melde deg på ved å trykke her:

0