Du er logget inn som

 

Juleturen 2021 går av stabelen 27. november

Tilbake

Velkommen til årets juletur som går til Gamlebyen i Fredrikstad

main image

Avreise kl 08.00 fra Tøyenhaugen med opphenting gjennom Nittedal med stopp blant annet ved Hakadal stasjon og Nittedal stasjon.

Første stopp blir i Moss ca kl 10.00.
Vi skal besøke Sy-og Strikkedilla,https://www.syogstrikkedilla.no/ som har kapasitet til å ta imot alle sammen. Noen kan drikker kaffe i strikkekafeen, mens andre handler og så bytter vi på.

Turen går videre til Gamlebyen i Fredrikstad og julemarkedet som starter denne dagen. Gamlebyen er som skapt for god, gammeldags julestemning! Granbaret er ekte, opplevelsene mange. På de mange markedene selges det husflid, kunst, smykker, håndverk, julepynt og mye mer. Ikke bli forundret dersom Gamlebynissen dukker opp! Kl 1500 er det bestilt julebuffet på restauranten Værk. https://vaerk.no/ Dette er en restaurant med godt rykte, så vi håper det blir mye god mat. Drikke kjøper vi selv utenom.

Avreise fra Fredrikstad ca kl 17.00
Vi beregner å være tilbake i Nittedal ca kl 19.00

Turen koster kr. 600- per person for medlemmer av Nittedal Husflidslag og kr. 900,- per person for ikke medlemmer. Du kan gjerne invitere med deg noen. Gi beskjed ved påmelding hvor du går på bussen,og om eventuelle dietter når det gjelder måltidet som er inkludert i turen.

Påmelding og betaling innen 14 november til Jorunn Dørum (nestleder Nittedal Husflidslag) mob 46804276 eller mail

Turen er bekreftet når du har betalt til Nittedal Husflidslags konto 2030.21.82184.
Merk innbetalingen med navn på den/de som skal være med på turen.
Velkommen til juletur!
Hilsen styret i Nittedal Husflidslag

0