Du er logget inn som

 

Husflidens dag i Halden

Tilbake

Åpent hus i Svenskegata 2 hvor vi presenterer lagets mangfoldige virksomhet. Vi arrangerer også  gratis smykkeverksted for barn.

main image

Lørdag den 6. mai markeres Husflidsdagen over hele landet. Husflidsbevegelsen jobber for å holde husflid og håndtverk i hevd, og å spre kunnskap om nye og gamle håndarbeidsteknikker. Denne dagen bruker vi til å vise frem mangfoldet av aktiviteter vi jobber med og presentere dette for et bredere publikum. Å skape med hendene gir mestring og glede, og vi ønsker nye medlemmer velkommen til å bli med i det kreative fellesskapet som Norges husflidslag er. Det er over 350 lokallag over hele landet og stor aktivitet året rundt.

Halden husflidslag, etablert i 1966, inviterer til åpent hus i Svenskegata 2 hvor vi presenterer lagets mangfoldige virksomhet. Vi arrangerer gratis smykkeverksted for barn. Kom og lag ditt eget smykke. Ta turen innom og bli kjent med oss, og la deg inspirer til å prøve noe nytt gjennom høstens mange kurs.

Høsten 2023 starter vi kurs i:

  • Bunadssøm
  • Gyldenlær
  • Collage
  • Brikkevev
  • Søm av nye- og omsøm av gamle klær. Holdbart og miljøvennlig

Ung husflid
Er du mellom 8 og 26 år har vi et tilbud til deg i Ung husflid. Denne dagen kan du prøve deg på smykkelaging under veiledning av en dyktig gullsmed.

Andre aktiviteter og tilbud er håndarbeid og husflid som strikking, symaskin, stofftrykk og mye mer.

Vi serverer kaffe og svele. Åpent fra kl. 1100-1400.

For ytterligere informasjon, kontakt styreleder Gunn Mona Ekornes, mobil: 90962031,

e-mail:

Halden husflidslag

0