Du er logget inn som

Marthe Wold Papa lærer oss å strikke intarsia/gobelinstrikk

Torsdag 18. april 2024

Sted:

Storstua, Lambertseter gård, Langbølgen 2 C, 1154 Oslo

Arrangør:

Bekkelaget og Nordstrand Husflidslag

Type:

Strikk

Priser:

Ordinær pris: Kr. 0,-


Bli medlem

Marthe Wold Papa fra LageLab:                         Illustrasjonsbilde: Papilio av @MariaStrikker

Intarsiastrikk er en gøyal teknikk for å lage slående, grafiske mønstre som ellers ikke lar seg gjøre med tradisjonell flerfargestrikk. Det kan virke litt plundrete, men er aldeles ikke vanskelig med noen gode tips og triks. Vi går gjennom teknikken med alle dens fordeler og utfordringer, ser på inspirasjon og noen eksempler, før vi sammen gyver løs på praktikken.

Dere tar med litt restegarn i fine farger og passende pinner, nok til en klut/ pannebånd/ håndleddsvarmere e.l. Jeg tar med mal på enkle mønstre dere kan starte med og en hånd å holde i.

LageLab er ganske nyoppstartet av Marthe Wold Papa, et lite laboratorium for å lære, dele, snakke om og la seg inspirere av alt man kan fikse, fornye og lage med sine egne to hender. Der finner du etterhvert instruksjoner, inspirasjon og fellesskap slik at du kan lage deg en håndlagd hverdag, sjekk ut www.lagelab.no og @lagelab.no på Instagram!


Slike strikketekknikkmøter pleier å være veldig populære, så for å få en pekepinn på hvor mange som dukker opp vil vi gjerne ha påmelding med opplysninger som navn, postnummer og fødselsår i epost til studieleder Anne Sparre: .

Inngang: 35,- for medlemmer av Norges Husflidslag.
50,- for ikke-medlemmer. 

0