Du er logget inn som

Kom i gang med strikkemaskin!

Lørdag 25. mars 2023 -
Søndag 26. mars 2023

Sted:

Lagslokala på Litlabø

Arrangør:

Stord Husflidslag

Type:

Strikk

Priser:

Ordinær pris: Kr. 1350,-

Medlemspris: Kr. 1100 ,-


Bli medlem

Kurset er både for nybegynnarar og dei som har litt erfaring frå før. På kurset får du innføring i bruk av strikkemaskin og hjelp til å koma i gang med maskinstrikk. Du som har "gløymd alt" og du som treng å finpussa enkelte teknikkar vil også ha glede av kurset.

Du må ha med eiga strikkemaskin og garn. Ta kontakt med kursleiar om du har spørsmål om maskina di eller kva garn som egnar seg. Me har også  nokre få maskiner til utlån. 

Karoline Blix er kursleiar. Ho har erfaring frå både Silver Reed/Norsy og Brother strikkemaskiner, har gjennomført "kreativ maskinstrikk" ved USN i Rauland og har hatt flere kurs i bruk av strikkemaskin.  Eventuelle spørsmål om  kurset kan rettast til Karoline, mob.  976 52 770

Kurset kostar 1350 kr, 1100 kr for medlemmar av husflidslaget. Frist for påmelding er 17. mars.  Etter denne datoen er påmeldinga bindande, dvs kursavgifta blir ikkje refundert med unnta av er påmeldinga bindande, dvs kursavgifta blir ikkje refundert med unntak av framvising av legeerklæring. Kurset er støtta av Studieforbundet for kultur og tradisjon.

Påmelding

Send p¿melding til Svein-Egil Johansen, mob. 971 05 410, eller e-post:    Oppgje namn,  telefonnr., e-post, postnr. og fødselsår inan 17. mars.


0