Du er logget inn som

Herrebunad Vestfold, tirsdagskurs, Tønsberg husflidslag

Tirsdag 23. august 2022 -
Tirsdag 9. mai 2023

Sted:

Arrangør:

Tønsberg Husflidslag

Type:

Bunad og folkedrakt

Priser:

Ordinær pris: Kr. 6600,-


Bli medlem

Velkommen til kurs i mannsbunad fra Vestfold, tirsdagskurs!

Kurset er for deg som har interesse for søm og håndverk. Du må ha grunnleggende sømkunnskap og sømerfaring både i håndsøm og med maskin. Bunadskurset er omfattende og intensivt og krever mye tid til hjemmearbeid.

Kurset gjelder kun hel bunad! Ønsker en kun å sy skjorte eller deler av bunaden må en likevel betale for helt kurs siden en tar opp en plass.

Kursstart: 23. august kl 17.00-21.00 og fortsetter allerede 30.august, videre annenhver uke i oddetallsuker frem mot jul. Oppstart etter jul annenhver uke i oddetallsuker  frem mot 17.mai. Hele kurset er på 72 timer.

Alle får beskjed per mail om påmelding så en må ha mail for å få meldt seg på. Er kurset fullt blir en satt på venteliste.

Påmeldingen er bindende!

Dersom en ikke får plass på kurset, men får beskjed om at en står på venteliste, vil dette ikke gjelde for neste års kurs. D.v.s. at en må melde seg på nytt kurs på samme måte neste år. Dette beklager vi, men pga stor pågang på kurset kan vi ikke administrere dette.

Kursavgift: Kr 6600.- medlemmer i en husflidsforening får 10% rabatt: altså kr 5940.- Kursavgiften betales inn på bankkontonummer 2420 22 01896 innen 1. august. Innbetalingen merkes med navn på kurs, den som skal sy bunaden og eventuelt medlemsnummer. Ta med kvittering på første kurskveld.

Måltaking og klipping av bunaden gjøres på Husflidsbutikken i Tønsberg. Dette må gjøres i god til før kursstart. Jeg vil sende ut mail om dette etter påmelding.

Kurslærer: Liv Hotvedt

Med dette ønsker vi i Tønsberg Husflidslag ønske alle velkommen til å delta på kurs i bunadsøm!

0