I dag er Ungdomsrådet ei gruppe på 4 ungdommer i alderen 16 – 19 år, som representerer alle ungdommer mellom 14-26 år i Norges husflidslag.

     

Amanda Paulsen 18 år fra Sandnessjøen, Nordland

Amanda er lærling i sveisefaget ved Aker Solutions avd. Sandnessjøen. Hun er styremedlem i Sandenessjøen husflidslag, og er aktiv med i Ung Husflid-aktivistene i lokallaget.

Hans Gregersen 16 år, fra Kristiansand, Agder

Hans går første året ved Kristiansand Katedralskole Gimle, studie spess. Han er aktiv med i Ung Husflid i sitt lokallag i Kristiansand hvor han leder sin gruppe der. Hans har vært aktiv med siden han var liten gutt, noen kjenner han kanskje igjen fra tidligere innslag i ung husflid, ting å lage.

Marie Jørgensborg 19 år, fra Lillehammer, Innlandet

Marie har vært med i ungdomsrådet siden oppstart i 2018, hun er den eneste som er igjen fra det tidligere ungdomsrådet. Hun går dette året på Sandefjord folkehøgskole linjen for design og redesign.

Sturla Rognskog Mella, 18 år, fra Oslo

Sturla er for tiden lærling i it-utviklerfaget og ble med i ungdomsrådet høsten 2022. Han har vært med som instruktør i karding og spinning på Akershusstevnet sommeren -22. Han var også deltager på Young Craft 2022, i Danmark, der han lærte seg smiing.