Du er logget inn som

Philipp von Hase

Philipp von Hase er utdannet møbelsnekker i hjemmebyen Hannover i Tyskland. Hans arbeid resulterer ofte i en designdiskusjon mellom den konseptuelle, fysiske og psykologiske formen.

Von Hase har en master grad i møbeldesign fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. De ti siste årene har han bodd og jobbet i Bergen. Tidligere har han reist rundt som omreisende håndverker og har eksempelvis produsert klassiske, danske designmøbler i København og undervist i tradisjonelt snekkerhåndverk i São Paulo, Brasil.

I nyere tid har han fokusert på egen design og småskala møbelproduksjon. I 2021 åpnet Von Hase åpnet egen møbelbutikk og atelier i Bergen sentrum hvor han utvikler og lager han verkene sine.

Pebble er et multifunksjonelt sittemøbel i valnøtt og rustfritt stål. Ryggen har en skjult mekanisme som kan vippes ned til et bord. Pebble var et av fem finalistprodukter som ble valgt frem av juryen i kampanjen Holdbart Håndverk 21-22:Tidløs. Von Hase mottok diplom for godt håndverk under åpning av Håndverksbiennalen 2022. Juryen har lagt merke til håndverkerens teft for design, solide håndverk, sterke formsans og digital formidling. Juryen ønsker Von Hase lykke til videre med sitt arbeid. Gratulerer!

 

Kontakt
Instagram: @philippvonhase
Nettside: https://philippvonhase.com/
Novooi, nettbutikk: https://www.novooi.com/discover/timeless-craftmanship

Butikk/ atelier: Werkleben
Adresse: Christian Michelsens gate 7, 5012 Bergen

0