Kampanjen Holdbart Håndverk er avsluttet, og fagjuryen har kåret en verdig vinner fra mer enn 800 bidrag. Fannremsgården v/Jon Fredrik Skauge gikk av med seieren med sine spisebrikker Credolinet, som er vevd av selvdyrket lin. I tillegg er åtte andre håndverkere utmerket med Diplom for Godt Håndverk for sine bidrag. Håndverksproduktene fra kampanjen er samlet til Håndverksbiennalen 2024 på Bymuseet i Bodø mellom 19. juni — 28.juli.

Foto: Jon Fredrik Skauge

Kampanjen har foregått på Instagram i perioden 1.november 2023–1.-mars 2024, under profilen @holdbart_handverk hvor håndverkere har brukt #holdbarthåndverk2024 for å delta. En fagjury har kåret 8 mottakere av diplom for godt håndverk, samt valgt ut en håndverker til å motta kr 40 000,- for videre produktutvikling. Disse er:

Fagjury
Fagjuryen har bestått av Hilde Opedal Nordby, selvstendig næringsdrivende innen tekstil og vev, Katrine Gregersen, konseptutvikler for Vestagder Husflid AS, Oscar Honeyman-Novotny, produkt- og møbeldesigner og Kari Westergaard, husflidskonsulent i Trøndelag for Norges Husflidslag.