Du er logget inn som

Erik Singstad Hagen

Erik Singstad Hagen i Studio ESH utformer og produserer funksjonelle og bærekraftige produkter av kortreiste og fornybare materialer. Erik har yrkesfaglig utdanning innen møbel- og trevare-faget og en bachelorgrad i produktdesign fra OsloMET.

Med fokus på form og funksjon er produktene til Singstad Hagen preget av enkelt og minimalistisk formspråk kombinert med solide og miljøvennlige materialer. Med eikematerialer fra Sørlandet, ask fra Østfold og 150 år gammel teglstein fra Glommas utløp er det grønne fokuset godt ivaretatt.

Produktene bærer preg av tradisjonsrikt håndverk, laget for å vare. For Erik er treets egenskaper i fokus – de fornybare materialene vi har rundt oss som kan bli til hverdagslige objekter og interiørartikler.

Eggholdere var et av fem finalistprodukter som ble valgt av juryen i Holdbart Håndverk 21-22:Tidløs. Singstad Hagen mottok diplom for godt håndverk under åpning av Håndverksbiennalen 2022. Juryen har hatt en felles enighet om at produktene sitt rene og minimalistiske formspråk har et sterkt tidløst potensial. Singstad Hagen har levert en rekke delikate produkter i kampanjen med en formmessig sammenheng og juryen ser frem til å se mer av hans arbeid. Gratulerer!

«Verdiene som ligger til grunn er alltid at et produkt skal vare, både i sitt solide materiale og i utforming og estetikk. Et produkt skal kunne opptre alene, men også i samspill, i nåtid og i fremtiden.»
Erik Singstad Hagen, 2022

Kontakt
Instagram: @eriksingstadhagen
Nettside: https://www.studioesh.no

Novooi, nettbutikk: https://www.novooi.com/discover/timeless-craftmanship

0