Du er logget inn som

Karina Siegmund

The Ocean Weaver
Karina er en kunstner, designer og en åndelig sjel med lidenskap for havet, og alt som bor i det.

Hun beskriver kunsten sin som «havets ambassadør». Født og oppvokst i Tyskland, utdannet innen design og kunst i Bahauas-tradisjonens hjemby, førte livets ville stier henne til Stad-halvøya, det vestligste punktet på vår lange kystlinje. Her kombinerer hun kunstneriske ambisjoner med behovet for å leve ut kjærligheten til havet.

Det vakre landskapet i vest byr på røff natur, stormfullt vær og raskt skiftende lys, sauer beiter fritt, mens surfere fra hele verden tester styrken mot voldsomme bølger i tung sjø.
Her, midt i stillheten, puster Karina inn den friske salte luften, og nærer sjelen med det som utgjør essensen av hennes vevde tekstilkunst og designhåndverk.

«Let’s got to the beach, er håndvevd på en flatvev. Renningen er et enkeltlags ullgarn, som innslag brukte jeg lokalt hentet og produsert ullruggarn. For å få en teksturert og taktil overflate med terapeutisk formål, la jeg til papirgarn. Fargetoningens bruk av farger, blått og ull offwhite, skaper overgangen fra hav til strand, dets strandlinje. Jeg brukte også dip dye-teknikken for å få forskjellige blå nyanser i garnet, akkurat som havet.»
Karina Siegmund, 2022

Kontakt
Instagram: @theoceanweaver
Nettside: https://www.theoceanweaver.com/

Novooi, nettbutikk: https://www.novooi.com/discover/timeless-craftmanship

 

0