Synlighet er viktig for å vekke andres oppmerksomhet, og dermed gjøre dem nysgjerrige på lokallaget og hva Norges Husflidslag står for. Her finner du noen ressurser til profilering og rekruttering som kan brukes til Husflidsdagen, men også i andre publikumssammenhenger.

 

Logoer
Last ned logoen til lokallag, regionlag, håndverkerlag og Norges Husflidslag i ulike formater. Her er også informasjon om bruk av farger og fonter: Se logoer.

         


V
ervemateriell
Lokallag kan bestille vervekort (A6) med innmeldingsinformasjon på baksiden fra nettbutikken. De er gratis, bestiller betaler kr. 150 i frakt. Kommer i pakker á 100 stk. QR-koden og nettsideadressen på baksiden av kortet går til husflid.no/blimedlem. Bestill vervekort her.

Den enkleste måten å melde seg inn er å bruke innmeldingsskjema på nettsiden.
Dersom man ønsker å bruke fysiske innmeldingsskjema kan de lastes ned og skrives ut:
Bli medlem 2023 – Bokmål A4
Bli medlem 2023 – Nynorsk A4
Bli medlem 2023 – Ung Husflid – Bokmål A4
Bli medlem 2023 – Ung Husflid – Nynorsk A4


Profileringsmateriell

Når du er ute og representerer husflidslaget er det lurt å ha med rollup, logo-banner og plakater slik at dere blir godt synlige på avstand. Bruk t-skjorter, rollup, banner eller annet med lokallagets logo på slik at det går tydelig frem hvem dere er.

Plakater
Husflidsdagen-plakater kan du laste ned her.
Holdbart-plakat kan bestilles fra kostnadsfritt, bestilles betaler porto. De kan også lastes ned her.
Rødlista-plakat kan bestilles fra kostnadsfritt, bestilles betaler porto.
Plakater til Fikselaug og Den store klesbyttedagen finnes her.


Varer som bestilles direkte fra Odd Hesselberg Design

E-post: . På de fleste artikler kan logoen byttes ut med lokallagets eller regionlagets logo. Prisene i vedleggene gjelder også i 2023.


Ressurser til sosiale medier og presse

Skriv gode pressemeldinger, og informer lokalavis eller -radio om prosjekter og aktivieteter lokallaget arrangerer. Bruk Facebook og Instagram for å dele om aktiviteter i regi av laget, og å invitere flere til å bli medlem. Fortell om hva laget gjør, og vær åpen om at dere ønsker flere velkomne, selv de som ikke er medlemmer (enda!). Del både om aktiviteter som kommer, og som har vært.

Alt kan fikses
Klesbyttedag og Fikselaug 2023 Pressemelding
Klesbyttedag Fikselaug 2023 Leserinnlegg
Bilder til sosiale medier

Husflidsdagen
Bilder til sosiale medier
Tekstforslag til Facebook og Instagram