Du er logget inn som

Hadeland Glassverk

Norges Husflidslag har en samarbeidsavtale med Hadeland Glassverk. Avtalen omfatter både nettbutikk og det fysiske opplevelsessenteret til Hadeland Glassverk på Jevnaker. Medlemmer i Norges Husflidslag får 15% rabatt på alle ordinære varer*

*Gjelder ikke belysning, Icon, mat & drikke eller allerede nedsatte varer.

Hadeland Glassverk holder åpent 7 dager i uken, gratis inngang og gratis parkering.

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industrihåndverksbedrift med kontinuerlig drift. Hadeland Glassverk består av mange butikker med stort utvalg innen glassprodukter, porselen, kjøkkenutstyr, klær og interiør, mat og drikke.

Hadeland Glassverk har som motto at du alltid skal oppleve noe nytt og tilbyr aktiviteter hver helg. Dette kan variere fra teater, konserter, utstillinger, show og muligheter for å blåse sitt eget glass.

Håndverksfestival

I perioden 3. februar – 24. mars arrangeres Håndversfestivalen. Hadeland Glassverk har fra tidligere år lang tradisjon for å arrangere håndverksfestivaler. Nå tas det beste fra denne tradisjonen frem, gis ny innpakning og løfter frem enda flere gode, norske håndverkere, kunstnere og skapere. Målet er å vise frem, lære bort, engasjere og inspirere de besøkende til en ny opplevelse innen kunst og håndverk.

Glasshytta - der magien skjer

I Glasshytta håndlages unik munnblåst belysning og glassvarer som du kan se utstilt i verkets belysningsbutikk på hele 1000 kvadratmeter. Her kan du se populære lamper, som er små kunstverk i seg selv, utstilt i flotte miljøer.

1000 kvm. belysningsbutikk og showrom

I Glasshytta håndlages unik munnblåst belysning og glassvarer som du kan se utstilt i verkets belysningsbutikk på hele 1000 kvadratmeter. Her kan du se populære lamper, som er små kunstverk i seg selv, utstilt i flotte miljøer.

Prøv deg som glassblåser!

En veldig populær aktivitet er å blåse ditt eget glass, både for voksne og barn. Å se hvordan en glødende klump med glassmasse blir til en vase, et drikkeglass eller et hjerte du har blåst selv, er utrolig fascinerende. Og ikke minst, en fantastisk gave til noen du er glad i. Det er helt trygt og du får god hjelp og veiledning av en profesjonell glassblåser gjennom hele prosessen. Alle fra ca 4 år kan blåse sitt eget glass.

0