Du er logget inn som

 

Velkommen til dagstur til Blaafarveværket og Hadeland Glassverk lørdag 1. juni!

Tilbake

Velkommen til dagstur til Blaafarveværket i Modum kommune, ca en times kjøring fra Oslo og videre til Hadeland Glassverk med Berg Skysstasjon lørdag 1. juni!

Vi reiser fra Kongsvinger stasjon kl 0845. Dere kan også bli med bussen fra Berg Skysstasjon på Roverud kl 0815. Her er det gratis parkering til vi er tilbake fra turen.

Etter ca en times kjøring på vei mot Blaafarveværket får vi et stopp med kaffe/rundstykke på Olavsgaard Hotel.

Vi ankommer Blaafarveværket rundt kl 1200. Her får vi en guidet omvisning på ca 1 time om Blaafarværket og historien tilbake til 1722 og frem til i dag.  Etter dette har vi tid til egen disposisjon til f.eks. å besøke årets utstilling «Alle snakker om skogen» (tilleggsbillett) og/eller den blå butikken eller gå kulturstien Blaafarveværket Rundt (1,2 km, noe bratt) opp til Haugfossen. Deretter reiser vi videre ca 1 time over til Hadeland Glassverk. Her spiser vi felles middag før turen går hjemover igjen til Kongsvinger.  Vi er tilbake på Kongsvinger ca kl 1900.

Pris per pers for buss, kaffe/rundstykke, omvisning på Blaafarveværket og 2 – retters middag på Hadeland Glassverk er kr 1.090, – ved min 30 deltakere og betales til Kongsvinger Husflidslag på konto 1840 09 07214 eller på Vipps 135373.

Bindende påmelding innen 20. mai til Kongsvinger Husflidslag v/Kari Kraakenes på epost ">. Spørsmål kan gjerne sendes på sms til 907 03 661.

Du trenger ikke være medlem i Kongsvinger Husflidslag for å delta på turen! Velkommen til å delta og ta gjerne med deg noen om du ønsker det!

For mer informasjon – se Blaafarveværket og Besøk Hadeland Glassverk

Skulle turen bli avlyst pga for få påmeldte tilbakebetales innbetalt beløp umiddelbart.

main image
0