Du er logget inn som

 

Regionale motivasjonssamlinger/dialogmøter

Tilbake

Telemark Husflidslag har fått midler fra Studieforbudet kultur og tradisjon til å gjennomføre regionale motivasjonssamlinger/dialogmøter med lokallagsstyrene i fylket.

 

Siden våre 10 lokallag er spredt i et geografisk stort område, har vi valgt å lage tre ulike samlinger. 20.september møtte representanter fra fylkesstyret lokallagene i Notodden, Gransherad, Tuddal og Hovin, 20.oktober møtte vi lokallagene i Rauland, Kviteseid, Tokke og Seljord og 27.oktober møter vi Grenland og Kragerø.

Vi hadde liknende samlinger i fjor, med fokus på å komme i gang etter pandemien, og vi oppsummerte da at både lokallag og fylkeslag hadde stor nytte av disse samlingene. Lokallagene i samme region fikk møte hverandre og utveksle erfaringer, og lokallagene fikk bedre kjennskap til fylkeslagets arbeid. Alt dette motiverer til økt innsats. I år er også studieforbundets «Åpent for alle» viktig å informere om.

Referat fra de regionale møtene sendes ut til alle lokallagsstyrer, og etter det siste møtet sammenfatter fylkesstyret erfaringene. Disse blir sendt til lokallagene og relevante tiltak legges inn i fylkesstyrets arbeidsplan for 2023-2024.

 

 

0