Du er logget inn som

 

Nyhetsbrev Bærum husflidsforening oktober

Tilbake
main image

Til alle medlemmer i Bærum husflidsforening,

Den 9. oktober fikk Bærum husflidsforening ny daglig leder. Det har vært imponerende å se så mye god aktivitet og all den innsatsen som gjøres av frivillige, ringledere, kursholdere og kursdeltakere i Bærum Husflidslag! Jeg gleder meg til fortsettelsen og til å bli ytterligere kjent med alle som er involvert som frivillige i komiteer, som kretsrepresentanter, kursholdere, ringledere, kursdeltakere og medlemmer.

Årets julemarked 18. og 19. november i kommunegården i Sandvika

På grunn av oppussingen av Wøyen gård arrangeres årets julemarked i den nye kommunegården i Sandvika lørdag 18/11 kl. 10-16 og søndag 19/11 kl. 12-16.  Årets arrangement er et samarbeid med Bærum kommune. Det blir som tidligere år salg av husflid, julegaver, julekaker, kafé og aktivitetsbord for barn. Det har allerede meldt seg mange som ønsker å selge produktene sine, frist for å melde seg på er 31. oktober. Alle som har meldt seg med ønske om salgsbod, vil få ytterligere informasjon om oppmøte, rigging etc. så snart søknadsfristen er gått ut.

Vi trenger flere frivillige som vil være med å rigge og rydde! Har du litt tid og lyst til å bidra til årets arrangement, ta kontakt med kontoret. Spre gjerne informasjon om årets julemarked i regi av Husflidsforeningen til venner og kjente.

Turkomiteen inviterer til tur til julemarkedet på Lillehammer, søndag 3. desember

Turkomiteen ved Inger Sjøberg, arrangerer tur til det tradisjonsrike julemarkedet på Maihaugen søndag 3. desember. Inkludert i reisen er også middag med  «juletallerken» på Skysstasjonen på Lillehammer. Bussen går fra våre lokaler på Høvik kl. 09:00 søndag morgen. Det er også mulig å komme på bussen på Bekkestua busstasjon kl. 09:10. Bussen ankommer Maihaugen kl. 11:30. Avreise fra julemarkedet er kl. 16 med påfølgende middag/dessert/kaffe kl. 16:15 – 17:45. Hjemkomst til Bærum er ca. kl. 20:00.

Buss, entré og middag koster tilsammen kr. 760, – . Ta med matpakke hvis du ikke ønsker å kjøpe mat under resten av dagen. Påmelding til Inger Sjøberg på mobil 909 14 034, gjerne som sms. Husk å skrive hvor du kommer på bussen. Betaling settes inn på konto 1503.82.50628 (turkonto til Bærum Husflidsforening) før avreise.

Alle medlemmer en velkomne til å delta og ta gjerne med en venn.

Fortsatt ledige plasser på kurs

Vi har lagt bak oss mange kurs og masse aktivitet allerede, men det står også en hel del igjen på planen. Disse kursene har fortsatt ledige plasser:

  • Kurs i «Søm og reparasjon» foregår helgen 11. og 12. november kl. 11-15. Her kan du lære å reparere tekstiler i ulike kvaliteter. Ta med det du vil ha fikset, symaskin eller lån av oss.
  • Kurset «Tredreiing, litt øvet, del 2» starter fredag 3. november kl. 18 og fortsetter lørdag og søndag (begge dager kl. 10-17. Her må du være rask hvis du vil delta!

Ung Husflid

Ung Husflid fortsetter med husflidsklubb på Presterud Gård og de neste datoene for treff er 7.11 og 5.12, begge dager kl. 17-19.

Lørdag 2. desember kl. 11-15 er det juleverksted for barn og familier på Presterud Gård, arrangementet er åpent for alle.

Det vil bli arrangert Julegaveverksted for medlemmer fra 7-12 år lørdag 9. og søndag 10. desember, begge dager kl. 10-16. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

På Eiksmarka senter 9.12 kl. 13-15 arrangeres det barneaktivitet for barn i alle aldre. Velkommen!

Andre aktiviteter – temamøte, fikselaug og husflidskafé

Onsdag 1. november er det temamøte i lokalene våre på Høvik. Strikkedesigner Merete Norheim Myrdahl kommer for å fortelle om veien fra drømmen om å bli veterinær til nå å jobbe som strikkedesigner. Hun vil også fortelle om ideen, bakgrunnen og konseptet bunadskofte.

Onsdag 8. november kl. 18-21 er det fikselaug, også dette i våre midlertidige lokaler på Høvik. Her får du en unik anledning til å være med å få råd og tips til å fikse dine favorittplagg.  Ingen påmelding, bare kom!

Etter et lite opphold er vi nå tilbake med husflidskafé i DnBs gamle lokaler på Eiksmarka senter. Torsdag 30. november er det husflidskafé på Eiksmarka senter kl. 18-21. Dette er en anledning til å ta med håndarbeidet ditt og treffe andre mennesker i godt lag.

Julemøte/grøtfest for medlemmer onsdag 6.12 kl. 18-21 

Velkommen til grøtefest for alle medlemmer i Bærum Husflidslag onsdag 6.12 kl. 18! Invitasjon ligger på informasjonsbordet i andre etasje i lokalene våre på Høvik, du kan også melde deg på til kontoret på tel. 92464664.

Punkter fra Kretsrepresentantmøte 19. oktober kl. 18:00 – 21:00 på Høvik

Styreleder informerte om flytteprosessen til Høvik som har krevd mye, men vi er glade for at lokalene på Høvik fungerer bra. I tillegg leier husflidsforeningen lokaler på Haslum seniorsenter og på Berger sykehjem. Presterud gård huser også aktiviteter i regi av Husflidsforeningen, samt at seniorringen møtes der. Kontrakten på Høvik løper til 31. mai 2024.Det har vært en del ekstra utgifter i forbindelse med flyttingen.

Det ble informert om kretsrepresentantenes oppgaver. Under punktet «søke og få kjennskap til aktuelle kursemner og bringe ønskene videre til daglig leder og styret» ble representantene oppfordret til å spille inn relevante tema til neste semesters katalog.

Ung Husflid søker ny leder, da nåværende leder har trukket seg. Barneaktivitetene foregår på Presterud i år.

Fra 1.1.24 overtar Bærum Bokholderi A/S å føre regnskap for Bærum Husflidsforening.

På møte ble det laget julepynt til juletreet på Bærums Verk.

Har du spørsmål eller annet, ta kontakt!

Vennlig hilsen,

Elisabeth Eide

daglig leder

 

 

0