Du er logget inn som

 

Nye rokker innkjøpt!

Tilbake

Hadeland Husflidslag har en svært hyggelig rokkering, som har holdt på i flere år nå. Under koronaen ble treffene sågar arrangert på messenger, mens spinnerne satt hjemme i hver sin stue og holdt jevnlig kontakten med hverandre undervegs i spinnekvelden.
Styret i husflidslaget syntes Rokkeringen som er så utholdende fortjente å få nytt og bedre utstyr, så etter litt kartlegging ble 3 nye rokker bestilt.
Nå håper vi at forholdene blir lagt til rette for deg som gjerne vil spinne, men ikke har egen rokk!

main image
Hurra!
Nå har rokkene vi bestilte kommet!
Tusen takk til Selbu Spinneri ( https://www.selbuspinneri.no/ ) for god handel og god service!
Hadeland Husflidslag har en veldig hyggelig og velfungerende «Rokkering for spinnere» med medlemmer som møtes en gang pr. måned og spinner, utveksler erfaringer og hygger seg.
Nå har vi kjøpt inn 3 gode rokker for å kunne gi et tilbud til de som ikke eier rokk selv, men som gjerne vil spinne:
* Kan du allerede å spinne, men mangler rokk er du hjertelig velkommen til vårt treff i Rokkeringen, som er siste mandag hver måned. (Mer informasjon under Arrangementer på FB, eller kontakt Guri Snellingen, Tlf. 95142531)
* Kan du ikke spinne men vil lære det, og kanskje bli med i rokkeringen vår, har vi satt opp kurs til høsten med oppstart 29/8. Da er det selvsagt mulig å låne en av rokkene våre på kurset, hvis du ikke har. Mer om kurset her: https://husflid.no/kursdetaljer/?id=2683
Vårt fokus er norsk ull med sine unike egenskaper.
Velkommen til alle nye spinnere med og uten rokk
0