Du er logget inn som

 

Medlemsmøte 29.mai kl 19 – i lagets lokaler

Tilbake

Vårens siste medlemsmøte holdes 29.mai kl 19. Styret benytter dette møtet til å gå igjennom flere saker vi er engasjert i, og presentere planene for sommeren og høsten. Det skal skje mye kjekt framover!

 

main image
  • Sommerturen går i år til Kistefoss – lørdag 8.juni. Styret forteller litt om opplegget rundt turen, med spesiell vekt på årets utstilling. Ble også omtalt i forrige lagsending.
  • Vi skal bli med på Norges Husflidslags «Rødliste»-prosjekt. Teknikken vi ønsker å fokusere på er navning/monogrammer – brodert på laken, håndklær og lommetørklær, eller gravert på bestikk eller glass.  Tanken er å starte med en utstilling av ting vi har hjemme – med en kort beskrivelse av hva som er fortellingen bak akkurat dette monogrammet. Vi håper å kunne ha denne utstillingen i forbindelse med kulturfestivalen i Holmestrand i månedsskiftet august/september. Over nyttår skal vi se på muligheter til å holde kurs i ulike broderiteknikker som er brukt i navning i tidligere tider.
  • Aktivitetsskolen for barn blir en realitet også i år – vi forteller litt om programmet og status for påmeldinger.
  • Styret ønsker å se på muligheter til å få designet en «holmestrandsvott». Vi lærer av hva andre har gjort, og vil høre hva medlemmene synes, og hvilke ideer dere har til dette.
  • Og så har vi akkurat fullført arbeidet med katalogen for høsten. Vi går en aktiv tid i møte – og skal bruke litt tid på å gå igjennom det som skal skje.
  • Så blir det enkel servering og lotteri med gevinster fra egne medlemmer.

Så minner vi om påmelding til sommerturen: Enten sms til mobil 90772245 eller epost til

0