Du er logget inn som

 

Husflidstur – langs Mjøsa 16.9.23

Tilbake

Lørdag 16. september 2023 er det duket for høstens husflidstur som går til Hedmarken, og første stoppested er Nes i Ringsaker.
Avreise i buss fra Låven kl. 09.00 og tilbake ca. kl. 19.30.

main image

Kl. 11:00: Vi besøker Edel Design & Galleri Hjerterom
Her får vi en orientering om bedriftens utvikling og dagens situasjon.
Det blir god anledning til å prøve de fineste klær som kjoler, kåper og mye mer.
For de som er interessert i å lese litt mer om Edel Design, gå inn på https://edeldesign.as/

Klokken 13.00 går turen videre til Resirkula, som ligger i kretsløpsparken på Gålåsholmen/Furnes, rett utenfor Hamar. Se https://www.resirkula.no/
Resirkula er et nytt gjenbruks-konsept som består av flere bruktbutikker med hvert sitt fokusområde og sortiment. Resirkula har blant annet hatt et spennende prosjekt – «Sy-den» med gjenbruksbutikken UFF, på reparasjon, redesign og gjenbruk av klær, og vi får et lite foredrag her.

15.30 Saray steakhouse
Etter besøk hos Resirkula blir det middags-stopp på på Saray Steakhouse og kro, som ligger på Espa med utsikt ut mot Mjøsa.Her serveres marinert kyllingbryst med grillede grønnsaker (brokkoli, sopp, paprika og tomater), poteter, hvitløksdipp og BBQ- saus.
Ved eventuelle matallergier eller ønske om en vegetarrett gis det beskjed om dette til Inger Elise 48207568 innen påmeldingsfristen.

Kl 18.00 Vi avslutter reisen vår med en tur innom Vormsund og Stein skole, også kjent som Eventyrskolenhttps://mia.no/nes/om-stein-skole
Dette er et lite skolebygg i Nes som er gjort om til museum og utstillingslokale, og er en del av Nes Samlinger. Her blir det omvisning, og vi får vite mer om skolens historikk og unike utsmykning. Her finnes også en liten butikk med lokalproduserte varer.

 

0