Du er logget inn som

 

Håndarbeidskveld onsdag 29/3 på Sjåstad samfunnshus kl.18.00-21.00

Tilbake

Datoen for temakvelden i april faller i påsken og utgår dermed. Men vi inviterer alle i Lier husflidslag med naboer og venner til en kveld med eget håndarbeid i storsalen på Sjåstad samfunnshus.

Har du lyst til å finne ut av hvem vi er i Lier husflidslag og hva vi gjør er det bare å droppe innom for å slå av en prat.

main image

Det settes frem kaffe/te og ASVO-kringle. Ta gjerne med en kopp sammen med det du for tiden måtte holde på med. Vis gjerne frem om du har noe nytt andre kan ha glede av å få se og oppdage.

Samtidig med åpen Håndarbeidskveld holder Lier sau og geit siste kurskveld i skinnsøm. Små og store prosjekter vil være mer eller mindre ferdig og den som vil kan få sett hva vi gjør der.

Det er Britha Opheim Molvik er kurslærer der og driver nettbutikken Go’ og varm, Go’ og varm – Go’ og varm – Hjem (googvarm.no)

Hun vil holde et lite foredrag for oss knyttet til søm i lammeskinn og trykkblokkenes historie.

De av dere som har vært borti henne via kurs eller annet vet at hun har et godt vareutvalg i garn, lammeskinn og ulikt håndarbeidsutstyr. Ta kontakt med henne i forkant så kan hun ta med varer til dere. Dyktig håndarbeidsdame med mye kunnskap og aktiv i Skedsmo husflidslag.

 

0