Du er logget inn som

 

Hammerfest Husflidslag har flyttet!!!

Tilbake

Vi fikk nøklene til vårt nye lokale høsten 2022 og rakk å flytte inn før vi skulle ha juleavslutning. På Isbjørnhallen på Fuglenes kan vi utfolde oss og være akkurat så kreative som vi ønsker.

main image

De siste ukene av 2022 brukte Hammerfest Husflidslag til å gjøre seg klar til julemarked på Arktisk kultursenter som var den 19. november og flytting til nye lokaler. Det ble noen hektiske uker rett før julestria satte inn, men vi klarte det. Vi var såpass ferdig innflyttet at vi kunne ha juleavslutningen der den 14. desember.

VI har vært så heldige at vi har fått leie den gamle kantina til Hammerfest videregående skole på Isbjørnhallen. Her har vi godt med plass, vi har storkjøkken og lager.

I lokalet skal vi ha utsalg av egne varer og ikke minst skal vi ha lørdagskaféer! Vi gleder oss til å ta i mot gamle og nye medlemmer, store og små og selvsagt ser vi frem til masse kreativitet og utfoldelse i godt håndverk. Vi skal ha flere vever i bruk, symaskiner kan stå fremme og vi får bokstavelig talt orden i sysakene. Etterhvert som vi tar kjøkkenet i bruk er det planlagt kurs i lefsebaking, julebakst, kveldsmat til Ung Husflid-deltakerne og mye mer. Lokalet får også eget areal til trearbeider.

Dette gleder vi oss masse til!

0