Du er logget inn som

 

Hammerfest Husflidslag flytter!!!

Tilbake

Vi har fått nøklene og har så smått begynt å flytte inn i vårt nye lokale på Fuglenes. Her kan vi utfolde oss og være akkurat så kreative som vi ønsker.

main image

De neste ukene skal Hammerfest Husflidslag bruke til å gjøre seg klar til julemarked på Arktisk kultursenter den 19. november og flytting til nye lokaler. Det blir noen hektiske uker rett før julestria setter inn, men det skal vi klare. Vi satser på å være ferdig innflyttet til 1. desember slik at vi kan være i orden i nytt hus til juleavslutningen den 14. desember.

VI har vært så heldige at vi har fått leie den gamle kantina til Hammerfest videregående skole på Isbjørnhallen. Her har vi godt med plass, vi har storkjøkken og lager.

I lokalet skal vi ha utsalg av egne varer og ikke minst skal vi ha lørdagskaféer! Vi gleder oss til å ta i mot gamle og nye medlemmer, store og små og selvsagt ser vi frem til masse kreativitet og utfoldelse i godt håndverk. Vi skal ha flere vever i bruk, symaskiner kan stå fremme og vi får bokstavelig talt orden i sysakene. Etterhvert som vi tar kjøkkenet i bruk er det planlagt kurs i lefsebaking, julebakst, kveldsmat til Ung Husflid-deltakerne og mye mer. Lokalet får også eget areal til trearbeider.

Dette gleder vi oss masse til!

0