Du er logget inn som

 

«Alt kan fikses!» – 1. oktober på Nissensenteret i Hammerfest

Tilbake

«Alt kan fikses!» er budskapet når husflidslaget igjen rigger til Fikselaug i Hammerfest. Har du slitte eller hullete plagg kan du ta disse med deg og få veiledning til hvordan du skal fikse de.

main image

Denne gangen skal vi ha Fikselaug på Nissensenteret i Hammerfest sentrum. Lørdag 1. oktober er datoen og vi vil være tilstede i senterets åpningstid fra 10.00 – 16.00.

«Alt kan fikses!» er er et treårig, nasjonalt prosjekt hvor vi skal lære folk å fikse og ta vare på klærne sine fremfor å kjøpe nytt. Prosjektet retter seg spesielt mot ungdom og unge voksne, men alle er velkomne.

Mange i dag er opptatt av bærekraft og miljø, men mangler kunnskap om reparasjonsteknikker. Det lokale husflidslaget stiller opp med kunnskap, veiledning, lappesaker og nødvendig verktøy. Vi håper folk stiller opp og lar seg inspirere til å ta vare på det vi har og lære av hverandre.

Fikselaug er åpne for alle slags fiksere: fra nybegynnere til erfarne. Ta med hullete votter, bukser med hull på kneet, dunjakken med hull eller genseren som holder på å rakne.

«Alt kan fikses!»

0