Du er logget inn som

 

Ekstra Fikselaug 21. august 23

Tilbake

Spesial-fikselaug med besøk av Eva Kittelsen. Kom og bli en del av hennes MEND-TOUR!

Kom og lær, og la deg inspirere!

main image

Fikselaug

Eva Kittelsen er designer, tekstilkunstner, mønsterkonstruktør, kurs- og foredragsholder med temaer som rettferdighet, etikk, bærekraft og miljø.

Hun er utdannet som yrkesdanser fra Kungliga Svenska Ballettskolan i Stockholm, har en BA i Mote- og Tekstildesign i England, fikk statens kunstnerstipend -og du har kanskje sette henne som finalist i sesong 2 av Det Store Symesterskapet på NRK?

Eva er dama bak My Visible Mend. Hun er kanskje norges mest kjente fikser og kommer nå med bok. Eva er opptatt av synlig reparasjon og det finnes ikke den fikseteknikk hun ikke kan; Boro – sashiko, stopping, lapping osv.

Denne kvelden vil hun holde et foredrag for oss der hun gir oss masse fikseinspirasjon. Etterpå blir hun med på fikseluaget og vi kan spørre henne om råd eller hjelp.

 

Ta med deg det du vil fikse! Vi setter fram utstyr og materialer og hjelper deg gjerne. Både nye og erfarne fiksere er hjertelig velkommen!

Fikselauget har alt du kan tenke deg av utstyr – nål og tråd, symaskiner, lappesaker, strykejern og hva det skulle være! Du får også gode råd fra erfarne fiksere -ta med deg noe du trenger fikset, så får du ordnet det denne kvelden! Du kan ta med og fikse hva som helst av tekstiler.

Tid

Mandag, 21. august
18:30

Sted

Bølgen bærekraftsenter, Dronningens gate 2 A

Kvelden er GRATIS for alle!

0