Du er logget inn som

 

Den store klesbyttedagen og fikselaug

Tilbake

Laurdag 26. mars 12 – 15 på Raulandsakademiet .

main image

Den store klesbyttedagen 26. mars.

Er du opptatt av klede, reparasjon og miljø? Har du klede i skåpet som aldri blir bruka eller plagg som er slitte, har hol eller mangler ein knapp? Bli med på Den store klesbyttedagen og Fikselaug laurdag 26. mars på Raulandsakademiet 12 – 15.

Studentane på USN, Rauland og Rauland Husflidslag samarbeider om klesbytte og klesfiksing så du kan bytte bort klede du ikke lenger brukar og fikse det som er øydelagt. Du kan levere inn ting frå kl 11.30 og kafeen på Raulandsakademiet er open under arrangementet.

Klesbytting er enkelt: Ta med inntil sju heile og reine plagg som du ikkje brukar lengre. Du kan og ta med stoff eller garn. For kvar ting du har med deg får du ein kupong du kan bruke til å bytte til deg ein ny ting.

På Fikselauget hjelper vi deg med gode tips, rettleiing og utstyr, så du kan reparere det som er øydelagt. Fikselauget er ope for alle, uansett ferdighetsnivå. Ta med deg plagg du ynskjer å reparere, så viser vi deg korleis. Det aller meste kan fiksas og ofte er det ikke så mye som skal til!

Bli med, forny garderoben på en miljøvennleg måte og spar miljøet, heilt gratis!

Velkommen!

0