Du er logget inn som

 

Den store Klesbyttedagen, 27. april 2024

Tilbake

Sammen med Naturvernforbundet arrangerer vi den store Klesbyttedagen, for tredje året på rad. Dette er et nasjonalt arrangement, og tanken bak er at vi skal motvirke «bruk og kast»-mentaliteten i samfunnet, og bidra til økt levetid og dermed bærekraft for tekstiler.

main image

Vi ønsker oss dameklær, herreklær og barneklær. Leker kan også leveres inn. Både tekstiler og leker må være rene og ikke ha synlig slitasje. Du kan levere det du vil bytte bort til oss i Grenland Husflidslag i vårt Husflidshus (Skien gamle prestegård) hver tirsdag og torsdag når vi har kafé – fra kl. 11-15.

Ved innlevering får du tilbake 1 bong pr. plagg eller leke. Du kan få maks. 7 bonger, selv om du leverer inn flere ting.

På selve Klesbyttedagen lørdag 27. april så kan du levere inn ting til bytting fra kl. 10-11. Klesbytte-arrangementet begynner kl. 11.00 og varer til 15.00.

Vi har åpen kafé hvor vi selger kaffe og sveler. Det blir også bakt brød i bakerovnen vår denne dagen, og Husflidslaget stiller med Fikselaug. Så her kan du finne deg fine plagg og i tillegg få hjelp til å fikse litt på dem!

Velkommen til Den store Klesbyttedagen!

0