Du er logget inn som

 

Bli kjent med lederen i Møre og Romsdal Husflidslag

Tilbake

Med 20 års erfaring i husflidslaget og ulike lederverv, inkludert Møre og Romsdal Husflidslag (MRHL), har Gunvor Dyvik Friisvold en bred innsikt i organisasjonsarbeid. Hennes engasjement for håndarbeid og tradisjonsbevaring er et viktig bidrag til styrearbeidet.

Her kan du bli litt bedre kjent med henne og lese om hva hun liker å holde på med.

main image

Med stolthet kan jeg se tilbake på 20 års medlemskap i husflidslaget, hvor jeg har deltatt aktivt i ulike verv som sekretær, studieleder, og leder i lokallaget. Min erfaring strekker seg også til å ha vært nestleder og leder i Møre og Romsdal HL, hvor jeg spesielt engasjerte meg i planleggingen av det vellykkede landsmøtet for Norges HL i Molde i 2018. Organisasjonsarbeid er noe jeg finner både spennende og givende, og det er min kompetanse på dette området som har ledet meg til rollen som leder i Møre og Romsdal HL.

Mine kunnskaper innen håndarbeid er kanskje ikke ekstraordinære, men jeg trives med strikketøy og hekling. Som leder er en av mine viktigste oppgaver å støtte de ulike styremedlemmene slik at de kan lykkes på beste måte. Fellesskapet med styremedlemmene og husflidskonsulenten er svært verdifullt for meg.

Jeg er opptatt av å bevare og videreføre våre tradisjoner, både innen håndarbeid og matlaging. Strikking og hekling er mine lidenskaper, men jeg trives også med å dyrke grønnsaker, spesielt gresskar som jeg bruker til sylting. Tradisjoner som lefsebaking og munkelaging, en Sørlandstradisjon, er også viktige for meg å ta vare på og videreføre.

Jeg ser frem til å gjøre en så god jobb som mulig for Møre og Romsdal HL og fortsette å bidra til fellesskapet og tradisjonsbevaring.

 

Gunvor Dyvik Friisvold

Leder i Møre og Romsdal Husflidslag

0