Du er logget inn som

 

Startblokka – Quiltekurs for nybegynnere

Tilbake

Mrs Moen tar turen til Sandnes Husflidslag for å gi deg en innføring i quilting.

main image

Lær å quilte!

Velkommen til Startblokka, et begynnerkurs i quilting!

Kurset holdes onsdag 19. okt kl. 17.30 – 21.00 og onsdag 26. okt. kl. 17.30 – 21.00.
Pris: kr 400 for medlemmer og 500 for ikke-medlemmer.

Dette er noen av modellene jeg har med på kurset.

Blokken er den samme, men resultatene helt forskjellige.

Quilting er en fantastisk kjekk hobby, og quilta prosjekter har vært skikkelig i vinden de siste årene. Du har gjerne sett alle de flotte bildene rundt omkring på nettet.

I kurset Startblokka lærer du alt du trenger for å sy en pute eller løper. Vi går gjennom alt trinn for trinn – helt fra hvordan du bruker skjæreutstyret, til hvordan du syr på lukkekanten til slutt.

Hvilke stoffer og farger du vil bruke er opp til deg. Dette er en flott anledning til å bruke stoffrester og avlagt tøy som du har tatt vare på – eller kjøpe nye. Til kurset trenger du først og fremst symaskin, skjæreutstyr m/inch-linjal, stoff, og alminnelige sysaker.

Du får en detaljert materialliste med det du trenger når du melder deg på kurset. Kurset passer for alle som har lyst til å komme i gang med quilting, også de som har sydd tidligere.

Du må kunne bruke symaskinen din, så føler du deg litt rusten, anbefaler jeg deg å ta en kikk i symaskinsmanualen din for å komme i gang igjen. Og, bare for å klargjøre begrepene – lappeteknikk/patchwork er det vi lager når vi syr sammen lapper til toppen. Quilting er egentlig det å sy topp, vatt og bakstykke sammen, men vi bruker quilting om hele prosessen. Velkommen på quiltekurs!

Påmelding til eller Sms: 92285227

Kursvagift betales ved påmelding, til Vipps 540339 eller til konto 32500730729

Kursholder:

Nina Lise Moen

Mrs Moen https://mrsmoen.com

https://mrsmoen.myshopify.com

Facebookside: Mrs Moen Instagram: @mrsmoen

Med støtte fra Studieforbundet Kultur og tradisjon

0