Du er logget inn som

 

Sandefjord Husflidslag

Sandefjord Husflidslag ble stiftet 13. mars 1978 og har i dag 162 medlemmer. Laget holder til i låven på Pukkestad Gård i Hystadveien 21, Sandefjord. Lagets organisasjonsnummer: 985129711 Vi arrangerer temamøter, strikkekafeer, formiddagskafeer og kurs for barn, unge og voksne.

Laget har følgende faste aktiviteter:

Åpne temamøter 1 onsdag i måneden kl. 18.30 på Pukkestad gård, men sjekk katalog og kalender.

Åpne strikkekafeer 2. onsdag i måneden. Normalt starter vi opp august (da er det av hensyn til ferieavvikling gjerne 3. onsdag)  tidspunkt er det samme kl. 18.30 på Pukkestad gård. Det arrangeres 8 kaffeer årlig, januar til april i vårhalvåret og august til november i høsthalvåret.

Formiddagstreff hver annen onsdag – oppstart og datoer fremgår i katalogen vår/høstkatalog.

Vi har en vegruppe for medlemsveving, det vil si at medlemmene i gruppen må ha noe erfaring, men vi hjelper og bistår hverandre. Vevgruppen møtes for fellesveving hver mandag kl. 18.00, har 11 vever hvorav en vev med dragutrusting for damaskveving, ellers vevstoler i ulik bredde.

Er du interessert i lappeteknikk har vi en egen lappeteknikkgruppe som møtes på torsdag formiddag, 1 – 2 ganger i måneden. Møteplan avtales ved første møte i halvåret. Gruppen møtes kl. 10.00 til 15.00, men man kommer når en ønsker innenfor dette tidsrommet.

Laget har også en egen gevinstgruppe, som lager spennende ting til vår årlige juleutlodning, gruppen har 4 møter i året hvor ideer til prosjekter luftes og avtales.

Laget arrangerer mange kurs, vi har hatt dame- og mannsbunadskurs i flere år.

Andre kurs er søm av klær, vesker av skinn/lær, redesign, overlock, takkebakst m.fl. , bokbinding, tinnarmbånd, nålefilting mv. for aktuelle kurs og påmelding sjekk katalog og arrangementsoversikt.

Ung Husflid arrangerer kreativ sommerskole for barn 8-15 år i juni , og har påske og juleverksted.

Vi har fokus på å ha en hyggelig og inkluderende møteplass for alle med interesse for håndarbeid, husflid og håndtverk, samt jobber for å opprettholde og videreformidle ulike håndtverkstradisjoner.

Vårt lags rødlisteansvar er tamburering.

Alle – barn og unge, voksne damer og menn er hjertelig velkommen til lagets aktiviteter og kurs. Vi er åpne for ideer og viderutvikling!

Følg gjerne vår facebookside hvor vi i tillegg til nettsiden på Norges Husflidslag legger inn flere bilder og omtaler av arrangementer og kurs.

 

 Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Velkommen til et kreativt og fargerikt fellesskap!Siste fra Sandefjord Husflidslag

29.05.2024
Sandefjord Husflidslag
29.05.2024
Sandefjord Husflidslag
20.01.2022
Sandefjord Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
29.05.2024
Sandefjord Husflidslag
29.05.2024
Sandefjord Husflidslag
20.01.2022
Sandefjord Husflidslag
Alle artikler
Ung Husflid er for alle barn og unge fra 6 til og med det året du fyller 25 år. I Ung Husflid kan du lære grunnleggende håndverksteknikker som - strikking, veving, broderi og trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndig veiledning får de unge leke og eksperimentere med spennende farger og materialer. Vil du vite mer eller har du noen spørsmål, ta kontakt med June Bryde tlf. 955 22 137.

Alle mellom 6 og 25 år kan være med på våre aktiviteter som er på Pukkestad gård, mellom Hystadveien og Sandefjordsveien. Blir du medlem, kr 220,- pr. år, får du rabatter på kurs og utvalgte butikker.

Ung Husflid Sandefjord arrangerer «Kreativ sommerskole» fra 24.6. til 28.6.2024.

Følg også med på vår Facebook-side for oppdatert info.

Christin Forsman
Albatrossveien 31
3212 SANDEFJORD

Styreleder
Christin Forsmann
Varamedlem
Edit Nystein
Varamedlem
Kristin Bech Braaten
Varamedlem
Berit Bendiksen
Studieleder
Brit Rivrud
Studieleder
Christina Von dem Borne
Sekretær
Kristin Gallis
Nettansvarlig
Lindis Sørum
Kasserer
Torill Aasheim
Ung Husflidskontakt
June Bryde
0
Sandefjord Husflidslag - husflid.no