Du er logget inn som

 

Kristiansand Husflidslag

Skaperglede – Kreativitet – Felleskap. - Velkommen til Kristiansand husflidslag! Vi arrangerer kurs, medlemskvelder, fikselaug og mange andre aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper.

Vi møtes den siste torsdagen i hver måned i Setesdalsveien 24 , fra klokka 19.00. Her er alle hjertelig velkommen, medlemmer og andre interesserte. Vi tar opp spennende aktuelle tema i husflidssammenheng, og det vil bli enkel bevertning samt – tradisjon tro – en utlodning. Dette er en fin mulighet til å treffe andre husflidsinteresserte, og vi kan utveksle kunnskap, ideer eller anekdoter. Tema for medlemsmøtene vil bli oppdatert underveis. Er du blitt nysgjerrig? Mer Informasjon finner du her på nettsiden , på facebook  eller på Instagram

På årsmøtet januar 2022 ble disse valgt i styret

Mette Skofteby, leder
Tone Nielsen, nestleder
Ida-Marie Hellenes, sekretær
Turid Marie Gundersen, kasserer
Sølvi Nygård, studieleder
Unn Skibekk, vara
Sylvia Grundig, varaViser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Faste aktiviteter

Gjennom året har vi mange treff. Fikselaug på Bølgen Bærekraftsenter første mandag i måneden kl 18.30 til 21 I huset vårt i Setesdalsveien har vi følgende treff. Knipletreff 1. torsdag i hver måned Spinnetreff 2. mandag i måneden Bunad og Broderitreff 3. torsdag i måneden Det arrangeres strikkekvelder på Kerstis kjøkken. Ung husflid, fra 8 år treffes mandag ettermiddag. Vi har en stor vevstue med fast vevring. Kurs i Vestagderbunad for dame og herre er også fast innslag. Aktuelle kurs annonseres fortløpendeSiste fra Kristiansand Husflidslag

19.11.2022
Kristiansand Husflidslag
19.11.2022
Kristiansand Husflidslag
13.10.2022
Kristiansand Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
19.11.2022
Kristiansand Husflidslag
19.11.2022
Kristiansand Husflidslag
13.10.2022
Kristiansand Husflidslag
Alle artikler
Kjenner du noen barn og unge som er glad i å bruke hendene? Da er dette stedet for dem. Her møter de andre med felles interesse. Vi ønsker både gutter og jenter velkommen. Vår unge leder Hans ønsker seg flere gutter inn i gruppa.
Velkommen til UNG HUSFLID!
Vi starter opp mandag 31/1, og har mange gode planer for våren med både tre og tekstilarbeid, «Rundt bålet»- aktiviterer, symaskin, makrame….. Gruppa er for barn og unge fra 8 år og oppover.  Både Gutter og Jenter.  Vi har med en ung Gutt som leder.
Deltakeravgiftten er overkommelig. 100 kr.
Møtested : Setesdalsveien 24, 2. etg. Margrethe Hanssen leder gruppa. Ring henne om dette er noe for deg/ ditt barn.
Tlf 482 12 749
SKAPERGLEDE – KREATIVITET – FELLESKAP. Velkommen til Kristiansand husflidslag! Vi arrangerer kurs, medlemskvelder, fikselaug og mange andre aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og alle aldersgrupper.

Vi møtes den siste torsdagen i hver måned i Setesdalsveien 24 , fra klokka 19.00.

Her er alle hjertelig velkommen, medlemmer og andre interesserte.
Vi tar opp spennende aktuelle tema i husflidssammenheng, og det vil bli enkel bevertning samt – tradisjon tro – en utlodning.
Dette er en fin mulighet til å treffe andre husflidsinteresserte, og vi kan utveksle kunnskap, ideer eller anekdoter. Tema for medlemsmøtene vil bli oppdatert underveis.
Er du blitt nysgjerrig? Mer Informasjon finner du her på nettsiden , på facebook  eller på Instagram
Setesdalsveien 24
4612 KRISTIANSAND S

90575746
Styreleder
Mette Løvold Skofteby
Nestleder
Tone Nielsen
Varamedlem
Unn Sigmundsdatter Skibekk
Varamedlem
Sylvia Gründig
Studieleder
Sølvi Nygård
Sekretær
Ida-Marie Hellenes
Nettansvarlig
Ida-Marie Hellenes
Kasserer
Turid Marie Gundersen
Ung Husflidskontakt
Margrethe Hanssen
0