Du er logget inn som

 

Leksvik Husflidslag

Leksvik Husflidslag ble stiftet i 1995. I skrivende stund (april-24) er vi 26 medlemmer. Noen av medlemmene er dyktige og erfarne med håndverk, mens andre er i startgropa med interesse for å lære. Vi ønsker oss flere medlemmer, så ta gjerne kontakt dersom du vil vite mer om oss.

Vi har medlemsmøter ca. en gang per måned, vekselsvis på Framnes i Leksvik og Samfunnshuset i Vanvikan. Leksvik Husflidslag arrangerer mange spennende kurs. Disse kursene er åpne for alle.

På medlemsmøtene har vi ofte et tema, og da lærer vi av hverandre og lager produkter sammen. Servering og loddsalg er med å øke trivselen enda mer på medlemsmøtene. Medlemsmøtene er åpne for alle, så kom gjerne innom dersom du er nysgjerrig på hva Leksvik husflidslag holder på med.

Leksvik husflidslag arrangerer kurs som er åpne for alle. Disse annonseres blant annet på Facebook-siden vår.Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Aktivitetsplan 2024Siste fra Leksvik Husflidslag

03.05.2024
Leksvik Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
03.05.2024
Leksvik Husflidslag
Alle artikler
Leksvik Husflidslag har akkurat startet opp med Ung Husflid. Det arrangeres treff ca en gang per måned på Johan Bojer vgs, Vanvikan
c/o Liv Gjersvold
Skjersetveien 9
7120 LEKSVIK

98400717
Styreleder
Liv Anette Gjersvold
Nestleder
Solweig Bäckman
Varamedlem
Iris Tronstad
Studieleder
Gry Hagebakken Steen
Sekretær
Mona Thorsen
Kasserer
Camilla Rosvold
Ung Husflidskontakt
Gry Hagebakken Steen
0
Leksvik Husflidslag - husflid.no