Du er logget inn som

 

Birtavarre Husflidslag

Lokallagene i Norges Husflidslag er for alle som liker å skape med hendene, fordype seg i tradisjonshåndverk eller lære noe nytt i fellesskap med andre. Her arrangeres kurs og aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper. Som medlem knyttes du til ditt nærmeste lokallag og får rabatterte priser på de fleste kurs og arrangementer. Du kan også delta på åpne møter, kurs og aktiviteter uten medlemskap. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Birtavarre Husflidslag

02.01.2022
Birtavarre Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
02.01.2022
Birtavarre Husflidslag
Alle artikler
Her vil det komme informasjon om prosjektet "Rundt bålet", et prosjekt for barn og unge i alderen 7-19 år. Prosjektet vil pågå i 2022 og 2023, og Birtavarre husflidslag har fått tildelt verktøykasse sammen med Manndalen husflidslag. Vi jobber med å lage en plan for 2022, og informasjonen vil legges ut på husflidens facebook-side og her. Ta gjerne kontakt med Stine Pedersen, 91882567, dersom du syns dette kan høres spennende ut!
Birtavarre Husflidslag ble stiftet i 1988 og er tilknyttet Norges Husflidslag. Laget er en frivillig organisasjon og er er et aktivt lag med ca 40 medlemmer pr februar 2021. Vi holder til i eget hus i Birtavarre sentrum, pusset opp av egne medlemmer. Her har vi utsalg av husflidsprodukter, og det meste av våre aktiviteter (kurs, møter osv) foregår også her. Videre har vi et godt samarbeid med de andre to husflidslagene i Kåfjord, samt lag og foreninger og kommunen forøvrig. Årsmøtet ble holdt 17.02.2021, og følgende medlemmer er i styret: Leder: Agnes Marie Nilsen Nestleder: Liv Tangstad Sekretær/nettansvarlig: Stine Pedersen Kasserer: Hege Nilsen Styremedlem: Ragna Helene Pedersen Varamedlem/nettansvarlig: Karin Elvenes-Leiros Studieleder: Sissel Trollvik Laget har aktivitetsdager hver onsdag fra kl 17.00 – 20.00, med forskjellige temaer om husflid og strikkekafè hver lørdag fra 11:00-15:00 i Husflidshuset i Birtavarre. Mønsterhefte av Kåfjordprodukter, fra design av Ragna Helene Pedersen, er nå ute for salg hos alle husflidslageneikommunen. I heftet finnes mønsker på genser, votter, lester mm. Pris kr.149 (pluss evt porto og omkostninger dersom vi skal sende) I 2021 ble Spinnvill Rpkkefestival arrangert i Birtavarre og prosjektet Arctic Wool avsluttet på dette arrangementet. Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen!!
Postboks 427
9147 BIRTAVARRE

41675644
Styreleder
Agnes Marie Nilsen
Nestleder
Liv Tangstad
Styremedlem
Marit Kate Mikkelsen
Varamedlem
Ragna Helene Pedersen
Varamedlem
Karin Elvenes-Leiros
Studieleder
Haldis Lorentzen
Studieleder
Sissel Trollvik
Sekretær
Stine Pedersen
Nettansvarlig
Stine Pedersen
Nettansvarlig
Karin Elvenes-Leiros
Kasserer
Hege Nilsen
0