Du er logget inn som

 

Orkdal Husflidslag

Lokallagene i Norges Husflidslag er for alle som liker å skape med hendene, fordype seg i tradisjonshåndverk eller lære noe nytt i fellesskap med andre. Her arrangeres kurs og aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper. Som medlem knyttes du til ditt nærmeste lokallag og får rabatterte priser på de fleste kurs og arrangementer. Du kan også delta på åpne møter, kurs og aktiviteter uten medlemskap. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Orkdal Husflidslag

24.11.2022
Orkdal Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
24.11.2022
Orkdal Husflidslag
Alle artikler
Vi har ikke egen fast Ung husflidgruppe men i høstferien og vinterferien har vi en dag med aktiviteter sammen med unge husflidere i alderen 10-14 år. I tillegg deltar vi med aktiviteter i kommunens SommerOrkland, en dag rett etter feriestart og en dag like før skolestart. Disse dagene blir alltid fulltegnet og er populære tilbud for de som liker å holde på med husflidsaktiviteter, enten det er ull, tre eller annet materiale.
Orkdal husflidslag ble stiftet i 1979. Vi leier lokalet Grøttetun på Fannrem av Orkland kommune. Vi har for tiden ca. 48 medlemmer. Vi har faste møte-/arbeidskvelder hver mandag på Grøttetun, og med temakveld hver andre mandag i måneden. Vi har god aktivitet på vevstua med både 17-skafts vev satt opp for veving av Orkdalsåkle, damaskvev og flere andre vever for løpere, matter, pledd, alt etter hva medlemmene ønsker. Hvert år har vi fellesprosjekt hvor vi går sammen og lager hovedgevinst til hovedlotteriet vårt. Aktiviteten i laget er god og vi har aktiviteter og kurs i ulike teknikker. I tillegg deltar vi på lokale arrangementer i kommunen. Her får vi presentert oss selv og vi skaffer nødvendige inntekter til driften av laget. For unge husflidere har vi aktiviteter i høst- og vinterferien og sommerskole i samarbeid med kommunen.
Walborg-Ann Fandrem
Evjensvegen 6
7300 ORKANGER

93085872
Styreleder
Walborg-Ann Fandrem
Styremedlem
Målfrid Rønningsbakk
Varamedlem
Ann-Mari Bakken
Varamedlem
Brit Johanne Hoff
Studieleder
Kirsten Aasen
Sekretær
Anne Kristine Wormdal
Kasserer
Ingrid Raanes
Ung Husflidskontakt
Eva Berbusmel
0
Orkdal Husflidslag - husflid.no