Du er logget inn som

 

Midtre Sunnfjord Husflidslag

Midtre Sunnfjord Husflidslag har medlemmar frå kommunane Sunnfjord, Fjaler og Askvoll. Laget blei skipa 29. april 1980. Vi er i dag eit aktivt lag med omlag 120 medlemmar.

Strikkekaféen og broderigruppa er no starta oppatt.

Midtre Sunnfjord Husflidslag er for alle som likar å skape med hendene, fordjupe seg i tradisjonshandverk eller lære noko nytt saman med andre. Vi arrangerar fleire kurs og aktivitetar i eit breidt spekter av handverksteknikkar, for ulike nivå og aldersgrupper. Som medlem får du ei rekke gode fordelar, som tilhøyrsle i eit lokallag og rabattar på kurs. I tillegg gir du verdifull støtte til Noregs Husflidslag sitt arbeid med å ivareta ein levande kulturarv og berekraftig næring. Meir om medlemsfordelane finn du her: https://husflid.no/om-norges-husflidslag/blimedlem/medlemsfordeler/.  Ein kan også delta på opne møter, kurs og aktivitetar utan medlemskap. Kurskalendaren vert fortløpande oppdatert om kurs som laget tilbyr.

Annakvar tysdag (i oddetalsveke) har vi strikkekafée på Erketunet gardsbakeri, frå klokka 17-19. I partalsveker har vi strikkekafè i Førdehuset frå klokka 19.00-21.00. Broderigruppe har vi på onsdagar i partalsveker på Husflidsrommet i Førdehuset (klokka 18.00-21.00). Vi har òg ei stor husflidsmesse kvart år (i september) i samarbeid med Sunnfjord Museum.

 

Styret i Midtre Sunnfjord Husflidslag for 2022 er samansett slik:

Leiar: Gerd Nesbø

Nestleiar: Tanja Myklebust

Sekretær: Brita E Grønli

Kasserar:  Åse Midthun Dyregrov

Studieleiar: Hilde Gartland

Styremedlem: Olise Velsvik

1.vara : Elsa Ø. Eikås

Vi har styremøter ca ein gong i månaden , i førekant av medlems/husflidsmøterViser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Midtre Sunnfjord Husflidslag

Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Midtre Sunnfjord Husflidslag har "Ung husflid" gruppe for barn og unge, frå 4. klasse og oppover. Det er aktivitet omlag ein onsdag i månaden frå klokka 18.00-20.00. På aktivitetane får barna lære å lage ulike ting med stor variasjon i materiale og teknikkar. Aktiviteten er på Kletten grendahus i Førde, eller ute i området (ved for eksempel spikking). Info om kva som skjer i Ung husflid finn ein på FB-sida til Kletten grendalag: https://www.facebook.com/groups/354767088056322/?ref=share Kontaktperson for Ung husflid er: Hilde Rossnes. Ta gjerne kotakt med ho om du lurer på noko ().

Onsdag 23. november er vi klare for årets siste UNG HUSFLID i grendahuset (Kletten klokka 18.00-20.00). Vi skal lage bærbare lykter. Ta gjerne med en tom boks ( fiskebollestørrelse) Den må være reinvaska og utan papir. Har du ein syl ta med den og. Vi gler oss.

 

Helsing Marit, Ragnhild, Jenny og Hilde

Midtre Sunnfjord Husflidslag er eit aktivt lag, som har medlemmar frå kommunane Sunnfjord, Askvoll og Fjaler. Vi har medlemsmøte og styremøte omlag ein gong i månaden, ulike kurs, strikkekafe, broderigruppe, arrangerar tur for medlemane og husflidsmesse i samarbeid med Sunnfjord museum.
v/Gerd Nesbø
Runnen 15
6812 FØRDE

90566138
Styreleder
Gerd Nesbø
Nestleder
Tanja Myklebust
Styremedlem
Olise Drabløs Velsvik
Varamedlem
Elsa Ø. Eikås
Varamedlem
Jenny-Marie Håland
Studieleder
Hilde Gartland
Sekretær
Randi Faugstad
Kasserer
Åse Dyregrov Midthun
Ung Husflidskontakt
Marit Andersen
0