Du er logget inn som

 

Sør-Karmøy Husflidslag

Sør-Karmøy Husflidslag ble stiftet i mars 1986 og har ca.100 medlemmer. Vi holder til i Tåkelurfabrikken i den gamle bydelen i Skudeneshavn. Sør-Karmøy Husflidlag tilbyr ulike aktiviteter og kurs for medlemmene og andre og drifter kafe med salgsutstilling av husflidprodukter. Målet er å være en aktiv bidragsyter inn i lokalsamfunnet.

I tillegg til programmet som er sendt ut minner vi om at det er åpent for medlemmer på tirsdager fra klokken 18.00-21.00 og torsdag formiddag. Da er det alltid noen av medlemmene i laget som tar ansvar for å låse opp. Ta med deg håndarbeid eller bare deg, og ta deg en tur innom for å treffe andre. Ingen forpliktelse, kom når det passer!

Denne høsten kan vi endelig begynne å tenke aktiviteter for medlemmene igjen. Medlemsmøter har vi første tirsdag hver måned.Høstens program er send ut på mail til alle medlemmene, og i tillegg ligger det som nyhetsartikkel her på hjemmesiden.Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Sør-Karmøy Husflidslag

15.11.2021
Sør-Karmøy Husflidslag
Alle artikler

Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
15.11.2021
Sør-Karmøy Husflidslag
Alle artikler
Ung husflid treffes på Tåkeluren på onsdager fra klokken 18.00 - 19.30. Vi treffes seks onsdager på høsten og seks onsdager om vinteren. Målet til Ung Husflid er å gi barn mulighet til å leke med materialer, prøve ulike håndverksteknikker og ha det gøy i trygge omgivelser. Dette er et tilbud for jenter og gutter fra 4. klasse og oppover. Det blir lagt ut informasjon om oppstart på lokallagets FB-side.

Postboks 92
Søragadå 53
4297 SKUDENESHAVN

45423924
Styreleder
Lill Thomassen
Nestleder
Nora Lise Fredriksen
Studieleder
Wenche Thomassen
Sekretær
Kari Isaksen
Sekretær
Kristin Berg Haakonsen
Nettansvarlig
Wenche Thomassen
Kasserer
Karin Vedøy
Husflidskonsulent
Berit Fuglseth Rasmussen
Ung Husflidskontakt
Wenche Thomassen
0